Taal
|
 NIEUWSBRIEF
Filter: Toon archief
Donderdag 28 juni 2018
Masterclass zakendoen in de VS, Amsterdam
Ben je actief in de VS of wil je dat worden, dan is deze masterclass relevant voor jou. Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS. Wat zijn de 'lessons learned' van Nederlandse ondernemers die de stap naar de VS hebben gezet. Wanneer moet je een entiteit in de VS opzetten om daar zaken te doen en hoe zet je dat op. Wat moet je regelen om lokaal personeel aan te nemen en Nederlands personeel uit te zenden naar de VS. Hoe werkt het met belastingen? Dit zijn vragen waarop je in de masterclass antwoord krijgt.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 juli 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven, Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox. In deze workshop geven we uitleg over - de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de innovatiebox: 7% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 juli 2018
Masterclass groeifinanciering
Vectrix verzorgt de masterclass groeifinanciering voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende groeistap. Na het doorlopen van deze masterclass helpen we je desgewenst bij het aantrekken van deze groeifinanciering
Lees meer
Lees meer
Donderdag 6 september 2018
Masterclass Scaling Up
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Maandag 15 oktober 2018
SaaStock 2018, Dublin
Vectrix organiseert van maandag 15 oktober t/m woensdag 17 oktober een reis naar SaaStock in Dublin. SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS bedrijven en investeerders.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 17 april 2019
Vectrix-NextStage Startup VC Deal van het jaar 2019
Op donderdag 25 april 2019 organiseren we de 7e startup deal van het jaar verkiezing. Tijdens het diner waarvoor alle genomineerden worden uitgenodigd zal de winnaar bekend worden gemaakt. Zie onze website voor de namen van de genomineerden. Staat je bedrijf er niet bij en hoor je wel op deze lijst, stuur ons dan een email.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden