Taal
 Nieuwsbrief

Nieuws

We volgende ontwikkelingen in onze branche op de voet. Regelmatig publiceren we relevante ontwikkelingen. Hieronder vind je een overzicht van het laatste nieuws. Wil je op de hoogte blijven abonneer je dan op onze nieuwsbrief

Dinsdag 17 september 2019
Kabinetsplannen voor de WBSO in 2020
Kabinetsplannen voor de WBSO in 2020: voorwaarden, bedragen en percentages.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 11 september 2019
€ 3 miljoen voor retail startup Orderchamp
Orderchamp haalt € 3 miljoen op bij o.a. henQ. Orderchamp, opgericht in 2018 en gevestigd te Amsterdam, heeft een online marktplaats ontwikkeld voor retailers en hun leveranciers. Orderchamp is opgericht door dezelfde founders achter SEOshop. Dit bedrijf staat nu genoteerd aan de beurs van Toronto met een waarde van € 2,3 miljard. Met de opgehaalde financiering wil de startup versneld internationaal kunnen groeien. Orderchamp, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en tot volgend jaar op ons event!
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 10 september 2019
Stichting MKB Financiering introduceert het keurmerk Erkend MKB Financier
Stichting MKB Financiering introduceert het keurmerk Erkend MKB Financier om de kwaliteit, professionaliteit en transparantie in de mkb financieringsmarkt te bevorderen. Het keurmerk ontvangt een mkb financier bij het voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van verantwoord en passend financieren van mkb ondernemers en ZZP’ers. De Stichting heeft daarnaast de eerste 11 financiers bekend gemaakt die het keurmerk hebben ontvangen: Boozt24, Collin Crowdfund, Dynamic Credit, Fiduciam, FundIQ, Geldvoorelkaar, NPEX, October, Qredits, Spotcap en Voldaan.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 6 september 2019
Medal.tv haalt $ 9.000.000 op bij o.a. Horizons Ventures
Game start-up Medal.tv haalt $ 9.000.000 op bij o.a. Horizons Ventures. Begin dit jaar kreeg de startup al $3.500.000 aan groeifinanciering. Medal.tv, opgericht in 2015 en gevestigd te Naarden, heeft een online platform ontwikkeld voor het delen van gamebeelden tussen vrienden. De startup heeft inmiddels een kantoor in de VS, 30 werknemers en zou elke week nog 10-20% groeien. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om versneld te kunnen doorgroeien. Medal.tv, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en tot volgend jaar op ons event! https://www.vectrix.nl/events/2020-04-16/vectrix-nextstage-startup-deal-en-investeerder-van-het-jaar-verkiezing-2020/
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 3 september 2019
Dutch Founders Fund investeert € 750.000 in Voicebooking
Voicebooking, www.voicebooking.com, haalt € 750.000 op bij het nieuwe Dutch Founders Fund. Voicebooking, opgericht in 2011 en gevestigd te Amsterdam, heeft een online spraakbureau ontwikkelt waar klanten in een paar eenvoudige stappen een voice-over kunnen boeken voor hun opname. Vanuit Amsterdam levert Voicebooking voice-overs in meer dan 70 talen en voor +50 landen in Europa en daarbuiten. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om versneld te kunnen doorgroeien.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 3 september 2019
RVO handelsmissie naar Singapore voor tech startups en scaleups in AI en Blockchain 10 tm 15 november
Ben je geïnteresseerd in de Aziatische markt dan is deze handelsmissie van 10 t/m 15 november naar Singapore wellicht interessant voor jou. In deze week worden het toonaangevende Singapore Fintech Festival (SFF) en de Singapore Week of Innovation & Technology (SWITCH) tegelijk georganiseerd.
Lees meer
Lees meer
Maandag 2 september 2019
Management en investeerder Walvis nemen iBOOD over
Het management van iBOOD en de Nederlandse investeerder Walvis nemen het e-commerceplatform over van het moederbedrijf van MediaMarkt. Financiële details van de verkoop zijn niet bekendgemaakt. iBOOD, opgericht in 2005 en gevestigd te Amsterdam, is actief in vijf Europese landen en de websites in de Benelux hebben dagelijks tweehonderdduizend bezoekers. Het bedrijf wil de komende jaren doorgroeien tot Europa’s grootste premium brand day deals.
Lees meer
Lees meer
Zaterdag 31 augustus 2019
Holland Paviljoen op Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas 7 tm 10 januari 2020
Nederland presenteert zich op CES 2020 met een Holland Paviljoen met ruimte voor startups. De beursdeelname richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse startups op de Amerikaanse markt.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 30 augustus 2019
Hotelsoftware Mews haalt € 33 miljoen op
Mews haalt € 33 miljoen op bij o.a. het Amerikaanse Battery Ventures en bij HenQ. De scaleup, opgericht in 2012, heeft software ontwikkeld waarmee met een klik op de knop de openstaande rekeningen van de kamer betaald kunnen worden en kan worden uitgecheckt. Het bedrijf heeft inmiddels 280 werknemers, is actief in 47 landen voor 1.000 hotels. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om het techteam uit te breiden en kantoren te openen in o.a. Stockholm en Milaan.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 28 augustus 2019
Hulpmiddelen WBSO-administratie
Vectrix had altijd een fysieke administratiemap voor klanten. Voor velen is dat niet meer van deze tijd.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 28 augustus 2019
Aiir Innovations haalt € 500.000 op
Mainport Innovation Fund II investeert € 500.000 in Aiir Innovations. De startup, opgericht in 2016 en gevestigd te Amsterdam, ontwikkelt software die de monteurs kunnen gebruiken bij de controle van vliegtuigmotoren. De software verhoogt de productiviteit van de inspectie, zodat de monteur zich kan richten op de beoordeling van de schades. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om verder uit te breiden naar het buitenland. Aiir Innovations, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en tot volgend jaar op ons event! https://www.vectrix.nl/events/2020-04-16/vectrix-nextstage-startup-deal-en-investeerder-van-het-jaar-verkiezing-2020/
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 27 augustus 2019
Fintech startup Dyme ontvangt investering van € 600.000 van Peak Capital
Peak Capital Fund IV investeert € 600.000 in Dyme. De fintech startup, opgericht in 2018 en gevestigd te Amsterdam, ontwikkelt software technologie om consumenten financieel inzicht, bespaartips en juridisch advies te geven. De opgehaalde financiering wordt gebruikt voor productontwikkeling en voor verdere doorgroei naar 100.000 gebruikers. Dyme, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en tot volgend jaar op ons event! https://www.vectrix.nl/events/2020-04-16/vectrix-nextstage-startup-deal-en-investeerder-van-het-jaar-verkiezing-2020/
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 23 augustus 2019
Vectrix WBSO scan
Maak je nieuwe producten of software? Ontwikkel je nieuwe technologie? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO subsidie. Meer weten? Vul de WBSO scan in https://www.vectrix.nl/subsidie/wbso-scan/ of kom naar onze workshop.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 augustus 2019
€ 1,3 miljoen voor leerplatform Knowingo+
Een aantal informele investeerders en BOM Brabant Ventures investeren € 1,3 miljoen in Knowingo+. Vorig jaar haalde de startup ook al € 2 miljoen op bij Airbridge Equity Partners en een klein aantal informal investors. Knowingo+ is een cloud-based leerplatform dat organisaties helpt om medewerkers spelenderwijs te laten leren met behulp van kunstmatige intelligentie en gamificatie. Organisaties als PostNL, Rentokil, SVB, Provincie Noord-Brabant en Royal IHC gebruiken het platform. De investering wordt door het leerplatform uit Breda ingezet om de snelle groei in binnen- en buitenland te versnellen.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 20 augustus 2019
€ 35 miljoen voor WeTransfer
WeTransfer haalt € 35 miljoen op bij o.a. HPE Growth en Highland Europe. Eerder haalde de scaleup uit Amsterdam al € 22 miljoen op. Met de opgehaalde financiering wil WeTransfer een nog breder publiek aanspreken. Oprichter Nalden zal in de raad van commisarissen worden vervanger door Jonne de Leeuw van HPE Growth.
Lees meer
Lees meer
Maandag 19 augustus 2019
Ruim € 1 miljoen innovatiekrediet voor Kepler Vision Technologies
Voor de ontwikkeling van “body language recognition" middels computer vision en machine learning heeft Kepler Vision Technologies ruim € 1 miljoen innovatiekrediet van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat ontvangen. Met behulp van standaard videocamera’s kun je met de Artificial Intelligence (AI) technologie van Kepler real time video beelden analyseren en detecteren of personen hulp nodig hebben (https://keplervision.eu/demo/). Ook kan worden herkend of patiënten voldoende eten of drinken, genoeg beweging krijgen, en zich goed voelen. Klanten voor deze diensten zijn verzorgingstehuizen, thuiszorgorganisaties, en psychiatrische instellingen. Deze organisaties verlagen met de Kepler applicatie de werkdruk op hun personeel significant. Hierdoor kunnen de zorgverleners meer “echte” aandacht en zorg geven aan hun patiënten.
Lees meer
Lees meer
Maandag 19 augustus 2019
€ 1,4 miljoen voor slaapcoaching-platform Shleep
Shleep heeft bij o.a. Global Founders Capital en Health Innovations € 1,4 miljoen opgehaald. De startup, opgericht in 2016 en gevestigd te Amsterdam, heeft een op wetenschap gebaseerde slaapcoaching platform ontwikkeld voor bedrijven. Klanten zijn o.a. de Huffington Post, Deloitte en Spotify, die allemaal resultaten in slaap (50% vermindering van slaapschuld) en prestaties (15-21% verhoging van productiviteit) hebben behaald. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om versneld te kunnen doorgroeien. Shleep, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en zie jullie volgend jaar op ons event. https://www.vectrix.nl/events/2020-04-16/vectrix-nextstage-startup-deal-en-investeerder-van-het-jaar-verkiezing-2020/
Lees meer
Lees meer
Donderdag 15 augustus 2019
Nieuw fonds en partner voor Peak Capital
Peak Capital heeft haar vierde fonds opgericht ter grootte van € 66 miljoen. Het nieuwe fonds richt zich op snelgroeiende Europese marktplaatsen, platformen en SaaS bedrijven. Het opgehaalde geld komt onder andere van de oprichters van Belvilla, Funda, Wehkamp en Sunweb en is bedoeld om 20 investeringen mee te doen. Daarnaast heeft Peak Capital het team uitgebreid met Jacqueline van den Ende, oud ondernemer en voorheen werkzaam bij HAL Investments en Rocket Internet.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 6 augustus 2019
€ 2 miljoen voor Naïf
Naïf ontvangt van o.a. DOEN Participaties en VenturesOne € 2 miljoen aan groeigeld. Naïf, opgericht in 2013 en gevestigd te Den Haag, ontwikkelt huidverzorgingsproducten voor baby's en kinderen zonder schadelijke ingrediënten. Met de opgehaalde financiering wil de startup nieuwe producten ontwikkelen en de verpakking verduurzamen.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 31 juli 2019
Harver haalt $ 15 miljoen op
Harver haalt $ 15 miljoen op bij de Amerikaanse investeerder Insight Partners. De scaleup heeft een online platform ontwikkeld waarmee bedrijven sollicitanten eenvoudiger kunnen vinden en werkzoekenden een baan kunnen vinden die aansluit bij hun kennis, kunde en persoonlijkheid. Harver is opgericht in 2013 en heeft inmiddels kantoren in Amsterdam, New York en London en heeft klanten zoals Uber, Booking.com en Heineken. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om verder internationaal te kunnen uitrollen.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 31 juli 2019
Vectrix is op zoek naar nieuwe collega's
Wij zoeken een ervaren en ondernemende subsidie-adviseur voor het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in de regio Zuid- en Oost-Nederland. Je collega's uit Amsterdam zullen je hierbij ondersteunen. We verwachten van jou een ondernemende inzet en ervaring met het begeleiden van technologiebedrijven bij het aanvragen van subsidies en kredieten. Van ons mag je een professionele werkomgeving, met ruimte voor eigen ondernemerschap en passie voor technologie, innovatie, financiering en ondernemers verwachten. Beginnend subsidie- en financieringsadviseur Wil je werken voor jonge, snelgroeiende startups en scaleups. Heb je verstand van technologie, ondernemerschap en financiering? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je wordt opgeleid door ervaren collega's. Je schrijft projectplannen, subsidieaanvragen en bezoekt klanten. Je werkt vanaf je eerste dag voor ondernemers met groeiambities die werken met en aan de nieuwste technologieën. Word je ook enthousiast? Stuur ons dan een mail met motivatie en CV.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 30 juli 2019
Sensorfact haalt € 1,25 miljoen op
Forward.one investeert € 1,25 miljoen in Sensorfact en verkrijgt daarmee een belang van 35%. De startup, opgericht in 2016 en gevestigd te Utrecht, ontwikkelt en verkoopt draadloze energiemeters waarmee industriële bedrijven in staat zijn om te besparen op het energieverbruik. Sensorfact heeft 25 medewerkers en 180 klanten, voornamelijk in de kunststof-, voedingsmiddelen- en metaalindustrie. De opgehaalde financiering wordt gebruikt voor verdere internationale groei in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Sensorfact, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en zie jullie volgend jaar op ons event.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 30 juli 2019
€ 5 miljoen voor Vakanties.nl
Joost Romeijn, oprichter van Sunweb, investeert € 5 miljoen in Vakanties.nl. Ondernemer Judith Eyck begon in 2017 de website Vakanties.nl die gepersonaliseerde aanbiedingen voor overnachtingen, huurauto’s en vluchten bundelt. Er werken inmiddels 19 medewerkers bij de startup. De opgehaalde financiering wordt onder andere gebruikt voor de ontwikkeling van een chatbot om versneld te kunnen doorgroeien. Vakanties.nl, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en zie jullie volgend jaar op ons event.
Lees meer
Lees meer
Maandag 29 juli 2019
Shift Invest en Future Food Fund investeren € 2 miljoen in Foamplant
Foamplant heeft € 2 miljoen opgehaald bij Shift Invest en Future Food Fund. De startup, opgericht in 2015 en gevestigd te Groningen, ontwikkelt duurzame alternatieven voor schuimmaterialen. De opgehaalde financiering wordt onder andere gebruikt om het op schuim gebaseerde en turfvrije tuinbouwsubstraat Growfoam te kunnen lanceren en om verdere productontwikkeling voor biologisch afbreekbare technische schuimen te kunnen ontwikkelen. Foamplant, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en zie jullie volgend jaar op ons event.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 juli 2019
VCC investeert in Cyber Security startup SmartLockr
Value Creation Capital investeert in SmartLockr. De startup, opgericht in 2013 en gevestigd te Amsterdam, ontwikkelt een Intelligent Data Protection Platform dat de veilige overdracht van privacygevoelige gegevens mogelijk maakt. Het bedrijf is actief in 6 Europese landen en heeft ongeveer 500 klanten welke actief zijn in de zorg, juridische zaken, accountancy, financiële dienstverlening en consultancy. Met de opgehaalde financiering kan SmartLockr zijn huidige klantenbestand in de Benelux uitbreiden en zijn positie in de Scandinavische landen en Duitsland versnellen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 19 juli 2019
Miljoenen voor testsoftware ontwikkelaar Valori
Holland Capital heeft met een miljoenen investering een meerderheidsbelang gekregen in Valori. Het bedrijf, opgericht in 1989 en gevestigd te Utrecht, ontwikkelt testsoftware en adviseert bedrijven over hun IT-waardeketen. Valori heeft 200 medewerkers, omzet van € 20/25 miljoen en heeft klanten als ING en Greenchoice. De opgehaalde financiering wordt gebruikt voor ontwikkeling van nieuwe software.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 19 juli 2019
€ 2,5 miljoen voor Dashmote
Amerikaanse en Chinese investeerders, SP Investment Associates, Three Curve Capital en Gaomei Yunjing Investments investeren € 2,5 miljoen in Dashmote. De startup uit Amsterdam, opgericht in 2014, ontwikkelt een AI SaaS platform om de miljarden geüploade foto’s op het internet te kunnen analyseren zodat bedrijven hun marketing strategie kunnen verbeteren. Dashmote heeft klanten zoals Heineken en Unilever. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om te groeien van 45 naar 90 medewerkers, kantoren te openen in New York en Shanghai. Dashmote, gefeliciteerd met jullie nominatie voor de startup deal van het jaar en zie jullie volgend jaar op ons event.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 18 juli 2019
€ 10 miljoen voor vliegtuigsimulatoren ontwikkelaar
Kempen European Private Equity Fund investeert € 10 miljoen in Avion Group. De startup, gevestigd te Nieuw-Vennep en opgericht in 2014 door Marty van Veluw en Arthur Bezuidenhout, ontwikkelt goedkopere en eenvoudiger te installeren simulatoren dan concurrenten. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om een trainingscentrum te openen op Londen Gatwick en door ontwikkeling van de software.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 16 juli 2019
Peak Capital investeert € 450.000 in Happyprinting
Het Nederlandse online printing bedrijf Happyprinting heeft een investering van € 450.000 ontvangen van de Nederlandse venture capitalist Peak Capital. Happyprinting is in 2017 gestart met de ontwikkeling van een intuïtieve webshop voor online printing, inclusief het merk en de marketing. Het platform wordt nu wereldwijd als een service aangeboden aan drukkers. Happyprinting is de officiële partner van het HP Indigo InnoPartner-programma, dat Happyprinting in contact brengt met en helpt in de samenwerking met drukkers over de hele wereld. De investering zal worden gebruikt om de internationale uitrol van Happyprinting te versnellen en het online printing platform verder te ontwikkelen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 12 juli 2019
€ 4 miljoen voor startup Jexia
Angels hebben € 4 miljoen geïnvesteerd in Jexia. De startup, opgericht in 2015 en gevestigd te Amsterdam, levert in de cloud backend-software voor websites en apps. De opgehaalde financiering wordt onder andere gebruikt voor de ontwikkeling van een samenwerkingstool voor development teams.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 11 juli 2019
Dalende trend gebruik WBSO zet ook door in 2018!
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft vandaag de jaarcijfers 2018 omtrent de WBSO-regeling gepubliceerd. Sinds 2015 is er een dalende trend van het aantal bedrijven dat gebruik maakt van de WBSO en ook in 2018 daalde het gebruik met 4,6%. Vooral het gebruik onder starters en zelfstandige daalde in 2018. In 2019 gaat RVO.nl onderzoek doen naar de daling van het gebruik. In 2018 daalde ook het aantal WBSO-projecten met 4% tot 130.273 R&D-projecten. Van de toegekende projecten is 72% gericht op de ontwikkeling van producten, 16% op de ontwikkeling van programmatuur en 12% op de ontwikkeling van productieprocessen. Hieronder staan de belangrijkste cijfers uit het rapport. WBSO Jaarcijfers 2017 2018 Toegekende WBSO afdrachtsvermindering € 1.455.000.000 € 1.374.000.000 Toegekende projecten 135.000 130.273 Aantal bedrijven 21.265 20.280 Aantal starters 3.175 2.850
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 5 juli 2019
MIT-R&D-samenwerkingsprojecten sluit 10 september!
Een mkb-ondernemer kan met deze regeling subsidie krijgen voor industrieel onderzoek en/of experimentele ontwikkeling, uitgevoerd door een samenwerkingsverband van minimaal 2 Nederlandse mkb-ondernemers. De subsidie bedraagt maximaal 35% van de subsidiabele kosten. De hoogte van de subsidie is minimaal € 25.000 tot maximaal € 175.000 per deelnemer. De regeling MIT-R&D-samenwerkingsprojecten is een tenderregeling, inhoudende dat na afloop van de indientermijn de beste aanvragen worden toegekend tot dat het budget is uitgeput. Neem daarom uw tijd om een gedegen aanvraag te schrijven en dien voor 17.00 uur op 10 september 2019 uw aanvraag in. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de MIT-regeling of andere subsidies, waaronder de WBSO-regeling? Neem dan contact op met uw Vectrix-adviseur of bekijk onze website. Bellen kan naar 085 2106240 of mail naar info@vectrix.nl
Lees meer
Lees meer
Donderdag 4 juli 2019
€ 30 miljoen voor deelstep Dott
De huidige aandeelhouders, o.a. Naspers en EQT Ventures, hebben € 30 miljoen extra geïnvesteerd in Dott. De deelstep startup, gevestigd te Amsterdam en opgericht in 2018, heeft deelsteps in Brussel, Parijs, Lyon en Milaan. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om uit te rollen naar andere steden en om de deelstep door te kunnen ontwikkelen. In Nederland mag de deelstep nog niet de weg op.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 3 juli 2019
Betaaldienstverlener Mollie haalt € 25 miljoen op
Mollie heeft € 25 miljoen opgehaald bij vermogende individuen en families. Het fintech-bedrijf, opgericht in 2004 en gevestigd te Amsterdam, helpt MKB bedrijven met het betaalverkeer voor hun webwinkels. Mollie heeft inmiddels 145 medewerkers en 65.000 bedrijven als klant. In Nederland heeft Mollie een marktaandeel van 50% en in België een marktaandeel van 35%. Met de opgehaalde financiering wil Mollie versneld kunnen doorgroeien in de rest van Europa.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 3 juli 2019
WBSO 2019 aanvragen mogelijk tot eind augustus!
Indien u nog gebruik wilt maken van de WBSO dit jaar dan kan u tot uiterlijk 31 augustus een WBSO-aanvraag indienen. Deze aanvraag loopt dan van oktober tot en met december 2019. Er zit namelijk altijd een maand tussen het aanvragen en het verkrijgen van de WBSO-subsidie en de termijn van een WBSO-aanvraag is minimaal drie maanden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de WBSO-regeling of andere subsidies, waaronder de Innovatiebox? Neem dan contact op met uw Vectrix-adviseur of bekijk onze website. Bellen kan naar 085 2106240 of mail naar info@vectrix.nl
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 2 juli 2019
€ 78 miljoen voor Nederlandse game startup Komodore64 van 4 maanden oud
Game startup Komodore64 haalt € 78 miljoen op bij een bekende VC waarvan de naam pas later bekend wordt gemaakt. De startup, gevestigd te Den Haag, is pas 4 maanden oud en ontwikkelt een gameplatform en games op basis van blockchain technologie. Blockchain zou valsspelen onmogelijk maken en aankopen in het spel kunnen gedaan worden met cryptomunten. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om versneld te kunnen doorgroeien.
Lees meer
Lees meer
Maandag 1 juli 2019
€ 4,3 miljoen voor Office App
In een financieringsronde geleid door de Duitse VC JOIN Capital en het Oostenrijkse SIGNA Group of Companies heeft Office App € 4,3 miljoen opgehaald. Office App, gevestigd te Amsterdam en opgericht in 2014, heeft een platform ontwikkeld om efficient kantoorcomplexen te kunnen beheren. Office App is actief in 10 landen en heeft klanten zoals UBS, BNP Baripas en Dell. De financiering zal gebruikt worden voor versnelde groei binnen Europa en voor het betreden van de Noord-Amerikaanse markt.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 26 juni 2019
Prime Ventures investeert € 22 miljoen in scaleup CreativeGroup
CreativeGroup haalt € 22 miljoen op bij Prime Ventures. De scaleup, opgericht in 2003 en gevestigd te Amsterdam, heeft een online platform ontwikkeld voor online tegoeden. Met het product Recharge kunnen consumenten beltegoed opwaarderen en met Rapido kan tegoed worden gekocht voor internetdiensten zoals eBay, Playstation en Spotify. CreativeGroup wil met de opgehaalde financiering wereldwijd marktleider worden.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 25 juni 2019
€ 2,2 miljoen voor Taxi2Airport
VOC Capital Partners investeert € 2,2 miljoen in Taxi2Airport. Het Nederlandse online taxi platform bestaat sinds 2003 en helpt consumenten van en naar het vliegveld in 130 landen. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden om haar diensten ook via boekingsplatforms te kunnen gaan aanbieden om zo een groter bereik te krijgen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 20 juni 2019
Newion investeert € 2 miljoen in ValueBlue
ValueBlue heeft € 2 miljoen opgehaald bij Newion. De scaleup uit Utrecht is opgericht in 2011 en heeft een SaaS-samenwerkingsplatform, BlueDolphin, ontwikkeld om het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart te brengen. Er werken 40 medewerkers en ValueBlue heeft ongeveer 100 klanten, waaronder het Rijksmuseum, Erasmus Universiteit en Boskalis. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om versneld te kunnen doorgroeien in de Benelux en Noord-Amerika en om het platform door te ontwikkelen.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 19 juni 2019
Marketing Startup HelloMaaS haalt € 400.000 op
Tablomonto Ventures investeert € 400.000 in HelloMaaS. De startup, uit Amsterdam en opgericht in 2017, heeft een online Marketing as a Service platform ontwikkeld voor bedrijven zodat zij snel en eenvoudig toegang hebben tot marketing freelancers. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om het team uit te breiden en nieuwe producten te kunnen ontwikkelen.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.