Kies uw taal
|
 INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Filter: Toon archief
Donderdag 24 mei 2018
The Next Closet haalt € 1 miljoen op
The Next Closet haalt € 1 miljoen op bij de huidige en een aantal nieuwe investeerders waaronder Janneke Niessen, Alette Stas-Bax en het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland. The Next Closet heeft een online marktplaats ontwikkeld voor designerkleding. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden om door te kunnen groeien in de Benelux.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 23 mei 2018
€6 miljoen groeifinanciering voor Virtuagym van Endeit Capital
Virtuagym haalt € 6 miljoen op bij Endeit Capital. Virtuagym heeft een cloudgebaseerd fitness software platform ontwikkeld voor leden engagement, coaching en club management. Virtuagym ondersteunt meer dan 11 miljoen consumenten, 4.500 gezondheidsclubs en 25.000 trainers over de hele wereld. De financiering zal gebruikt worden voor door ontwikkeling van het platform en om de marktpositie in zowel Europa als Amerika te versterken. Daarnaast zal er ingezet worden op specifieke oplossingen voor yoga-, martial arts- en dansstudio’s.
Lees meer
Lees meer
Maandag 14 mei 2018
Blendle haalt € 4 miljoen op
Morten Strunge (Storytel) en Novamedia (Postcode loterij) investeren € 4 miljoen in Blendle. Blendle heeft een online platform ontwikkeld waar consumenten meer dan honderd Nederlandstalige kranten en tijdschriften kunnen lezen. De opgehaalde financiering zal onder andere gebruikt worden voor Blendle Audio waar klanten kunnen luisteren naar krant- en tijdschriftartikelen.
Lees meer
Lees meer
Maandag 14 mei 2018
€ 1 miljoen voor startup MindAffect
Informals investeren € 1 miljoen in MindAffect. De spin-off van de Radboud Universiteit heeft technologie ontwikkeld waarmee hersenactiviteit kan worden vastgelegd waar mensen naar kijken. ALS patiënten, welke niet meer kunnen praten, kunnen door deze technologie als nog communiceren met mensen. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om de technologie door te ontwikkelen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 11 mei 2018
Spin-off TU Delft Physee haalt 1,5 miljoen op
Physee haalt € 1,5 miljoen op bij onder andere een aantal vastgoedinvesteerders. De startup is opgericht in 2014 als spin-off van de TU Delft. Het heeft technologie ontwikkeld om met ramen energie te kunnen opwekken. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden voor het kunnen versnellen van de product ontwikkeling en de verkoop.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 8 mei 2018
HousingAnywhere.com haalt 6 miljoen op
Onder andere het Zweedse Vostok New Ventures, Real Web en HenQ investeren € 6 miljoen in HousingAnywhere. De startup heeft een online platform om internationale studenten te helpen bij het vinden van tijdelijke huurwoningen. Vorig jaar haalde de startup ook al € 5 miljoen op. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden voor door ontwikkeling van het platform.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 26 april 2018
Drone startup Avular haalt € 1,5 miljoen op
Lumipol Holding investeert € 1,5 miljoen in Avular. De startup uit Eindhoven ontwikkelt technologie voor drones om deze o.a. veiliger en robuuster te maken. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden om de drones sneller te kunnen ontwikkelen en naar de markt te brengen.
Lees meer
Lees meer
Maandag 23 april 2018
The Hatch Firm neemt belang in Objective Partners
Objective Partners ontvangt participatie van The Hatch Firm. De Amsterdamse startup, opgericht in 2014, ontwikkelt marketing analytics software en heeft inmiddels een aantal grote internationale partijen aan zich weten te binden, zoals Deutsche Telecom. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden voor het versnellen van de internationale groei en software ontwikkeling.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 17 april 2018
SunData haalt € 300.000 op
Doen Participaties en twee andere investeerders investeren € 300.000 in SunData. De startup uit Utrecht is opgericht in 2017 en ontwikkelt analyse software om de performance van zonnepanelen te meten om aanbevelingen te kunnen doen aan eigenaren of installateurs. De opgehaalde financiering wordt gebruikt voor software ontwikkeling.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Quicargo haalt € 900.000 op
Quicargo heeft bij een aantal Duitse en Nederlandse Angel Investors € 900.000 opgehaald. De startup uit Amsterdam heeft techniek ontwikkeld waarmee bedrijven bij vervoerders realtime lege laadruimte kunnen huren in vrachtwagens. 1.000 bedrijven, 200 transporteurs met 5.000 vrachtwagens zijn inmiddels aangesloten op het online platform. De financiering zal gebruikt worden voor de uitrol van de dienstverlening in de regio Antwerpen/Gent en het Roergebied.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 11 april 2018
Hiber winnaar Vectrix-NextStage startup deal van het jaar verkiezing 2018
Ruim 130 ondernemers en investeerders kwamen woensdag 11 april bijeen bij de verkiezing van de Vectrix-NextStage startup deal van het jaar. Na 3DHubs (2015), Bloomon (2016) en EclecticIQ (2017) werd Hiber (2018) door het publiek verkozen tot de winnaar in 2018.
Lees meer
Lees meer
Zaterdag 31 maart 2018
Kepler Vision Technologies haalt € 1,7 miljoen seed funding op
CEO Harro Stokman, UvA Ventures en drie andere investeerders stoppen € 1,7 miljoen in Kepler Vision Technologies. Het kapitaal wordt gebruikt voor de ontwikkeling van computer vision en machine learning. Kepler maakt daarmee "body language recognition" mogelijk in video’s. De oprichters van Kepler Vision Technogies waren eerder betrokken bij een andere Artificial Intelligence (AI) spin-off van de Universiteit van Amsterdam: Euvision Technologies. Deze startup is in 2014 door de Amerikaanse chipfabrikant Qualcomm Technologies gekocht.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 30 maart 2018
Blokchain startup Unchain.io haalt financiering op
Han de Groot investeert in blokchain startup Unchain.io. De startup uit Amsterdam ontwikkelt een integratieplatform, Blockchain Gateway, die organisaties in staat stelt applicaties en apparaten te integreren met blockchain-netwerken op een eenvoudige, snelle en veilige manier. Daarnaast heeft Unchain.io geld opgehaald vanuit het SBIR programma van de overheid.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 27 maart 2018
Disruptive Technology Ventures investeert € 1,5 miljoen in Nowi
Nowi heeft € 1,5 miljoen opgehaald bij Disruptive Technology Ventures. Nowi ontwikkelt slimme sensoren welke opgeladen kunnen worden via een Wi-Fi netwerk. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden om de Energy Harvesting en Power Module door te ontwikkelen. Daarnaast zal Disruptive Technology Ventures helpen bij de verdere commerciële uitrol van de technologie.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 15 maart 2018
Loqed haalt € 700K op bij NextStage Early Stage Fund
Het Amsterdamse Loqed ontwikkelt Europa’s eerste écht sleutelloze smart lock. Door de gepatenteerde technologie open je het slot veilig binnen een halve seconde. Het Loqed Smart Lock voldoet daarnaast aan het zwaarste veiligheidskeurmerk en kan op vrijwel alle Europese deuren worden bevestigd. Naast NextStage Early Stage Fund nemen twee informal investors deel in deze financieringsronde. Zij voorzien samen met de ondernemers enorme commerciële potentie.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden