Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Administratie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Administratie
Dinsdag 25 april 2017
RTL ventures investeert € 3 miljoen in Flinders
Met een investering van € 3 miljoen neemt RTL Ventures een minderheidsbelang in Flinders. De designmeubelwinkel wil een marktleider worden binnen het designsegment en zal volgende maand van start gaan met een tv-campagne zodat ook de komende jaren een omzetgroei van 50% per jaar gerealiseerd kan worden. Flinders haalt hiermee een tweede ronde VC geld op. In 2013 investeerde Peak Capital.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 21 april 2017
RTL Ventures en andere aandeelhouders investeren € 1,2 miljoen in Solvo
Solvo ontvangt € 1,2 miljoen van RTL Ventures en andere aandeelhouders. Solvo heeft een medisch platform ontwikkeld, welke inmiddels door meer dan 2.500 zorgspecialisten in Nederland gebruikt wordt. De investering zal gebruikt worden om de ontwikkeling van innovatieve e-health diensten te versnellen, makkelijker beschikbaar te maken en onder de aandacht te brengen van een breed publiek. De oprichters van Solvo, Marijn Pijnenborg en Marque Joosten, behouden de meerderheid van de aandelen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 21 april 2017
Kieskeurig overgenomen door Reshift
Reshift heeft Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be overgenomen voor een onbekend bedrag. Kieskeurig past bij de andere technologiesites van Reshift zoals Computer!Totaal, Zoom.nl en InsideGamer.nl. De Ondernemingsraad van Sanoma moet de verkoop nog wel goedkeuren. Indien de verkoop wordt goedgekeurd gaan de medewerkers per 1 juni over naar het in Haarlem gevestigde Reshift.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 19 april 2017
ZIVVER haalt € 3 miljoen financiering op
HenQ en de huidige investeerders investeren € 3 miljoen in ZIVVER. De startup is opgericht in 2015 en ontwikkelt technologie om datalekken te voorkomen en te verhelpen en privacy te beschermen. Met de ontwikkelde webapplicatie, plug-in en mobiele app is het mogelijk om veilig te e-mailen, te chatten en grote bestanden te versturen. ZIVVER zal de investering gebruiken om de SAAS-oplossing door te ontwikkelen, klantenbestand uit te breiden en verder te groeien in Europa.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 18 april 2017
Cybersprint haalt € 700.000 op bij InnovationQuarter en informals
InnovationQuarter en informals Lennard Zwart en Arthur van der Wees investeren € 700.000 in Cybersprint. De startup ontwikkelt anti-pishing en malware technologie. De opgehaalde financiering zal gebruikt worden voor door ontwikkeling van de technologie en verdere internationale uitrol.
Lees meer
Lees meer
Maandag 17 april 2017
Oracle acquires Dutch Wercker
Rockstart alumni Wecker has been acquired by Oracle. Wercker developes a Docker-Native CI/CD Automation platform for Kubernetes & Microservice Deployments. Until the transaction closes, Oracle and Wercker will continue to operate independently.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 april 2017
TIIN Capital en PPM Oost investeren € 1 miljoen in Nectar
Nectar heeft meer dan € 1 miljoen opgehaald bij PPM Oost en TIIN Capital. Nectar ontwikkelt technologie bestaande uit een hoogwaardige 3D printer in combinatie met intuïtieve software/interface en technische support. Nectar 3D richt zich vooral op de professionele markt. De investering zal gebruikt worden voor productie, sales en door ontwikkeling van de technologie.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 12 april 2017
Startup Sjoprz haalt € 1.1 miljoen op bij informal investors
Shopping platform Sjoprz heeft € 1.1 miljoen opgehaald bij informal investors. Met het Sjoprz platform kunnen consumenten prijzen vergelijken van supermarkten in Nederland. Sjoprz is opgericht in 2011 en heeft momenteel 50.000 gebruikers. ​De opgehaalde financiering zal gebruikt worden voor door ontwikkeling van het platform, marketing en de lancering van de nieuwe Bespaarbuddy functie.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 11 april 2017
Magnitude Space haalt 1 miljoen op
Magnitude Space heeft € 1 miljoen opgehaald en voert gesprekken om nog eens € 5 miljoen op te halen. De startup wil hiermee een satelliet eind dit jaar lanceren. Later moeten er meer volgen zodat er een wereldwijd netwerk van M2M communicatie ontstaat. Hiermee moet het mogelijk worden om via IoT waardevolle informatie te gaan verzamelen voor haar klanten.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 4 april 2017
Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software
Main Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in het SaaS softwarebedrijf MUIS Software. De onderneming levert innovatieve administratieve en ERP software. MUIS Software heeft een snelgroeiende klantenbasis van meer dan 12.000 klanten en meer dan 15.000 gebruikers. Main Capital gaat MUIS Software actief ondersteunen in de verdere groei van het bedrijf, waarbij er ook goed naar internationale uitbreidingsmogelijkheden zal worden gekeken. Momenteel heeft MUIS Software voornamelijk klanten in Nederland, maar in de toekomst zijn Duitsland, België en Engeland logische vervolgstappen.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 4 april 2017
Mainport Innovation Fund II invest € 400.000 in We4Sea
Mainport Innovation Fund II (KLM, Schiphol Group, Delft University of Technology, Port of Amsterdam, NS Dutch Railways) invests € 400.000 in We4Sea. The startup develops maritime technology focused on increasing the fuel efficiency of seagoing ships. With the investment, We4Sea wants to accelerate its growth in the maritime transport sector.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 31 maart 2017
SciSports haalt € 1,8 miljoen op voor verdere internationale uitrol
SciSports heeft een investering van 1,8 miljoen euro opgehaald. Het bedrijf ontwikkelt technologie om de kwaliteit van voetbalspelers te kunnen bepalen. De financiering zal gebruikt worden om haar diensten ook aan te gaan bieden in Engeland en Duitsland.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 29 maart 2017
Online supermarkt Picnic haalt € 100 miljoen op
NPM Capital, De Hoge Dennen, Hoyberg en Finci investeren 100 miljoen in Picnic. De online supermarkt is opgericht in 2015 en levert inmiddels boodschappen bij 30.000 huishoudens. De financiering zal gebruikt worden om 70 lokale hubs en vijf distributriecentra te realiseren en ook worden honderden elektrische voertuigen, waarmee de boodschappen worden bezorgt, besteld.
Lees meer
Lees meer
Maandag 27 maart 2017
Investeringsfonds Slingshot investeert € 2 miljoen in Recruitz.io
Recruitz.io haalt € 2 miljoen financiering op bij investeringsfonds Slingshot. Recruitz.io ontwikkelt technologie om recruitment advertenties zo goed mogelijk te plaatsen op Google, Facebook en Instagram zodat deze het gewenste talent weet te bereiken. Recruitz.io is opgericht in 2016, heeft 22 medewerkers en heeft inmiddels klanten als Randstad, Adecco, Booking.com en Uber.
Lees meer
Lees meer
Maandag 20 maart 2017
Vortex Capital Partners en HenQ investeren € 2 miljoen in Studytube
Studytube, opgericht in 2010, heeft € 2 miljoen aan financiering opgehaald bij Vortex Capital Partners en HenQ. Studytube heeft een platform ontwikkeld waar organisaties een eigen selectie uit een aanbod van 25.000 micro-, online, blended en klassikale trainingen kunnen maken. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 200.000 gebruikers en klanten als de Hogeschool Utrecht, Manpower Group en Crédit Agricole. De financiering zal gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van het online platform.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 17 maart 2017
MIT voorziet goed in de behoefte van het MKB om te kunnen innoveren
Minister Kamp van Economische Zaken heeft het evaluatierapport van de MIT regeling naar de Tweede Kamer gestuurd. Uit de evaluatie blijkt dat de MIT regeling goed in de behoefte van het MKB voorziet om te kunnen innoveren. Minister Kamp, Economische Zaken: “De eerste fase van een innovatietraject is voor het MKB vaak een uitdaging, omdat dit meestal nog niet direct tot nieuwe inkomsten leidt. Met de MIT-regeling stimuleren het kabinet en de provincies gezamenlijk innovatieve ondernemers om juist wél die stap te kunnen zetten. Kleinere bedrijven worden hierdoor gestimuleerd om ook zelf te investeren in innovatie. Om de Nederlandse kenniseconomie internationaal concurrerend te houden, is een goed werkende publiek-private samenwerking zoals via de MIT cruciaal.” De belangrijkste aanbeveling van deze evaluatie is om de regeling te continueren met ten minste het huidige budget. Zowel het Ministerie van Economische Zaken en de betrokken provincies stellen daarom € 55,75 miljoen beschikbaar in 2017 voor de verschillende MIT regelingen. Vanaf 11 april 2017 kunnen weer MIT Haalbaarheid, Kennisvouchers en Innovatieadvies aanvragen worden ingediend.
Lees meer
Lees meer
Maandag 13 maart 2017
Angel investors invest € 550.000 in DashTag
Rotterdam-based DashTag has received € 550.000 from angel investors. The startup develops a sports sensor, with a focus on football/soccer, to measure relevant data. The investment will be used for further development of their product and to launch it in the US.
Lees meer
Lees meer
Maandag 6 maart 2017
Haalbaarheid innovatieproject onderzoeken? Wees er snel bij!
Er wordt steeds meer bekend over de Mkb-innovatieregeling (MIT) regeling 2017, waarbij de belangrijkste wijziging ten opzichte van 2016 de verlaging is van het subsidiebedrag voor haalbaarheidsprojecten. Dit bedraagt in 2017 40% van de subsidiabele kosten tot maximaal € 25.000 (2016 was dat € 50.000). In een haalbaarheidsproject brengt een mkb-ondernemer de technische en economische risico’s in kaart van een voorgenomen innovatieproject. De haarbaarheidsprojecten kunnen worden ingediend op 11 april 2017 en worden behandeld op basis van first come first serve. Mocht u een aanvraag willen indienen, dan is het verstandig om dit direct op 11 april te doen. In 2016 was het budget op de eerste dag van openstelling al uitgeput. Andere MIT instrumenten 2017: •R&D-samenwerkingsprojecten: een mkb-ondernemer kan subsidie krijgen voor ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten in een samenwerkingsverband met een andere mkb-ondernemer waarbij 40% van de subsidiabele kosten worden vergoed tot een maximum van € 200.000. Dit MIT instrument gaat vanaf 3 juli 2017 open en sluit 7 september. Dit is een tenderregeling zodat u nog tot 7 september 2017 de tijd hebt om een gedegen aanvragen te kunnen schrijven. De best kwalificerende aanvragen worden dan toegekend.; •Innovatie-adviesproject: een mkb-ondernemer kan een innovatieadviesproject laten uitvoeren door een kennisinstelling of een onafhankelijke adviesorganisatie waarbij 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 10.000 wordt vergoed. Dit instrument wordt behandeld op basis van first come first serve en gaat open op 11 april, ook hiervoor is snel aanvragen slim; •Kennisvoucher: een mkb-ondernemer krijgt een waardebon waarmee het een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling waarbij 50% van de rekening van de kennisinstelling wordt vergoed tot maximaal € 3.750. Dit instrument wordt ook behandeld op basis van first come first serve en gaat open op 11 april, vraag dus vooral snel aan. Afhankelijk van de regio, waar de aanvrager of penvoerder gevestigd is, kunnen de maximale bedragen hoger uitvallen. Wij nemen graag de zorg voor u uit handen met betrekking tot het aanvragen van een van de MIT instrumenten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de MIT regeling of andere subsidies, waaronder de WBSO-regeling? Neem dan contact op met uw Vectrix-adviseur. Bellen kan naar 085 2106240 of mail naar info@vectrix.nl. En doe dat vroegtijdig, dan kunnen wij met u meedenken over de goede invulling!
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 3 maart 2017
€ 4 miljoen beschikbaar in Noord-Holland voor Mkb-innovatieregeling (MIT)
Provincie Noord-Holland stelt € 4 miljoen beschikbaar voor de Mkb-innovatieregeling (MIT) in 2017. Ondernemers uit Noord-Holland, die actief zijn op het gebied van Energie & Chemie, Agri & Food, Tuinbouw, Water en Logistiek, kunnen subsidie aanvragen voor innovatie-advies, haalbaarheidsstudies en R&D-samenwerkingsprojecten. Vanaf 11 april kunnen innovatie-adviesprojecten (50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 10.000) en haalbaarheidsprojecten (40% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 25.000) worden aangevraagd. Vanaf 3 juli 2017 kan ook subsidie worden aangevraagd voor R&D-samenwerkingsprojecten (35% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 200.000).
Lees meer
Lees meer
Woensdag 1 maart 2017
Optima Investments and WoodWing Ventures invest € 400.000 in startup pr.co
Startup pr.co received € 400.000 from Optima Investments and WoodWing Ventures. Pr.co has developed a collaborative tool for PR professionals and communications teams to get meaningful exposure for their company. The investment will be used to increase its marketing & sales efforts in Amsterdam and the UK.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 28 februari 2017
Spheremall ontvangt investering van VOC Capital Partners
Startup Spheremall heeft een investering van VOC Capital Partners ontvangen. Spheresmall ontwikkelt technologie waarmee consumenten online op basis van gedrag en emotionele voorkeuren alleen nog die producten te zien krijgen die bij hen passen zodat de consument niet meer hoeft te zoeken naar de juiste producten. De investering zal gebruikt worden om de groei van het bedrijf te versnellen, zowel qua productontwikkeling als de geografische expansie.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 28 februari 2017
OBI4wan neemt Buzzcapture over
Main Capital faciliteert de acquisitie door OBI4wan van Buzzcapture. Beide partijen bieden hoogstaande innovatieve SaaS oplossingen voor (social) media monitoring en webcare. Beide partijen versterken zo hun leidende marktpositie in binnen en buitenland. OBI4wan en Buzzcapture hebben klanten zoals ING, DHL, VICE Media, Warchild, bol.com, Boskalis, Schiphol, Univé, NS en McDonald's.
Lees meer
Lees meer
Maandag 27 februari 2017
BuyBay ontvangt miljoenen van Fortino Capital
De Belgische investeringsmaatschappij Fortino Capital heeft enkele miljoenen geïnvesteerd in het Nederlandse BuyBay. Het bedrijf heeft een totaaloplossing ontwikkeld voor retourproducten in de e-commerce en retail. De investering zal BuyBay helpen bij het snel kunnen betreden van nieuwe landen en in de doorontwikkeling van het product. Naast de investering zal Fortino Capital BuyBay adviseren bij het realiseren van haar internationale groeiambities.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 15 februari 2017
Zuid-Holland maakt data MIT-instrumenten 2017 bekend
MIT Zuid-Holland heeft de data bekend gemaakt waarop de MIT-instrumenten Innovatieadvies en Haalbaarheid voor 2017 aangevraagd kunnen worden, te weten: vanaf 11 april 2017 9:00 uur tot en met 7 september 17:00 uur. Let op: Deze instrumenten worden behandeld op basis van first come first serve. Mocht u een aanvraag willen indienen, dan is het verstandig om dit direct op 11 april te doen. In 2016 was het budget op de eerste dag van openstelling al uitgeput. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de MIT-regeling of andere subsidies, waaronder de WBSO-regeling? Neem dan contact op met uw Vectrix-adviseur of bekijk onze website. Bellen kan naar 085 2106240 of mail naar info@vectrix.nl.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 10 februari 2017
Mainport Innovation Fund II invest in Parcompare
Parcompare receives investment from Mainport Innovation Fund II. Parcompare has developed a platform that allows travellers to easily compare and book the modes of transport that best fit their needs, which contributes to a seamless travel and passenger experience. The platform was launched in three countries. The investment will be used to further improve the Parcompare solution and to keep adding new destinations and mobility solutions.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 9 februari 2017
HackerOne haalt investering van € 40 miljoen dollar op
Het Groningse HackerOne heeft een investering van 40 miljoen opgehaald. HackerOne heeft een platform ontwikkeld waarmee bedrijven hackers kunnen inhuren om te controleren of de beveiliging op orde is. HackerOne heeft inmiddels het hoofdkantoor in San Francisco, 700 klanten waaronder GM, Salesforce, Yahoo, Twitter, Adobe en meer dan 100.000 hackers. De investering zal gebruikt worden voor door ontwikkeling van het platform.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 7 februari 2017
Bloomon winnaar Startup deal van het jaar 2016 haalt $23 miljoen op
Het Nederlandse Bloomon winnaar van de Vectrix-NextStage startup deal van het jaar verkiezing 2016 haalt $ 23 op in serie B ronde. Het Belgische Fortino Capital is de lead investeerder. Daarnaast doet het Nederlandse Inkef Capital ook in deze ronde mee en sluit het Franse Partech Ventures aan
Lees meer
Lees meer
Maandag 23 januari 2017
Nieuwe innovatiesubsidiekansen voor MKB Ondernemers in Noord-Nederland!
Mkb-ondernemers, die gevestigd en actief zijn in Drenthe, Fryslân of Groningen, kunnen met de regeling Kennis & Innovatie-subsidie (KEI) subsidie aanvragen voor het tijdelijk in dienst nemen of het detacheren van hoogopgeleid personeel of een promovendus. De subsidie kan oplopen tot maximaal 100.000 euro. Binnen de KEI zijn drie mogelijkheden: •Aanvrager ontvangt 40 procent subsidie op de loonkosten als een medewerker van een andere mkb onderneming, grote onderneming of kennisinstelling wordt geplaatst in een nieuw gecreëerde functie bij de aanvrager; •Aanvrager ontvangt 50 procent subsidie op de kosten voor begeleiding en 40 tot 50 procent op de brutoloonkosten van de medewerker als een eigen hooggekwalificeerde medewerker bij een andere organisatie in de Europese Unie wordt geplaatst; •Aanvrager ontvangt 50 procent subsidie op de brutoloonkosten of detacheringskosten voor het tijdelijk in dienst nemen of detacheren van een promovendus. Voorwaarden zijn: •De kennisontwikkeling is gericht op technologische innovatie, organisatie-innovatie of marktinnovatie bij de aanvrager; •De overeenkomst gaat pas in na het indienen van de aanvraag; •De vestiging waar de nieuwe medewerker gaat werken, bevindt zich in de provincie Drenthe, Fryslân of Groningen; •De overeenkomst is voor minimaal 3 en maximaal 24 maanden; •De gedetacheerde medewerker is minimaal 6 maanden in dienst bij de uitlenende organisatie; •De medewerker heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 5 jaar relevante beroepservaring (waarbij de jaren die gemaakt zijn voor het behalen van een doctoraat meetellen als jaren van de relevante beroepservaring). Een KEI-aanvraag indienen kan tot en met 31 mei 2017. Het subsidieplafond voor de KEI 2017 is € 5.850.000. Mocht alle subsidie vergeven zijn dan zal het loket eerder sluiten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 januari 2017
Eye on Air receives 1.8 M from Mainport Innovation Fund and a group of private investors
Eye on Air receives 1.8 M from existing shareholder Mainport Innovation Fund and a group of private investors. Startup, founded in 2013, develops trace detection technology to detect explosives and drugs for airports worldwide. The investment will be used to expand the development team and marketing.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 18 januari 2017
BitSensor receives € 400K seed capital from Volta Ventures
Volta Ventures invest € 400K in startup BitSensor. BitSensor developes self-protection technology which is built into the application to stop hackers. The investment will be used to further development of technology and marketing.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 18 januari 2017
TIIN Capital investeert € 500.000 in HR platform Talmundo
HR platform Talmundo heeft € 500.000 opgehaald bij TIIN Capital. Het in 2012 opgerichte bedrijf heeft technologie ontwikkeld om administratieve taken te stroomlijnen zodat nieuwe werknemers niet langer stapels papierwerk hoeven in te vullen voor loonadministratie, IT en andere afdelingen. De ontwikkelde oplossing wordt ingezet bij grote multinationals als ASML, KPMG en BNP Fortis Paribas. De financiering zal besteed worden aan het uitbreiden en door ontwikkelen van de app en aan de verdere uitrol van het platform in Duitsland, UK, Zwitserland en Scandinavië.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 17 januari 2017
Capital Mills investeert in startup PressPage
PressPage ontwikkelt een SaaS PR-platform met vele aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. De ontwikkelde technologie helpt PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren. PressPage heeft meer dan 300 klanten, waaronder KLM, Booking.com, Mercedes-Benz, TransUnion. De financiering zal gebruikt worden voor verdere internationale uitrol en door ontwikkeling van het platform.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 januari 2017
Briter raises at least € 200.000 investment from an informal investor.
Dutch startup Briter has received at least € 200.000 euro investment from an informal investor. Briter offers a learning environment for pupils and teachers in primary education. The money will be used for marketing, development of the platform and further rollout to secondary education. The startup is looking for an extra € 250.000 investment.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 10 januari 2017
henQ and Real Web invest 5 million in Dutch scaleup HousingAnywhere
HousingAnywhere has received 5 million investment form henQ and Real Web. HousingAnywhere is a housing platform where people can rent out rooms to international students. The company was founded in 2009 and the platform is used in 50 countries. The investment will be used for further rollout of the platform, 60 countries in 2017 and 100 countries in 2018.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 30 december 2016
In 2016 is er minder geïnvesteerd in Nederlandse startups
Uit onderzoek van StartupJuncture blijkt dat Nederlandse startups in 2016 € 263 miljoen hebben opgehaald. In 2015 werd er nog voor meer dan € 430 miljoen geïnvesteerd in startups uit Nederland. Alleen startups uit de medische sector haalden in 2016 meer risicokapitaal dan in de voorgaande jaren. Bij de cijfers moet wel opgemerkt worden dat er in 2015 en 2014 uitschieters waren, zoals de grote financieringsrondes bij Adyen, Takeway en Catawiki.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 28 december 2016
Online tutor- en bijlesplatform Nimbles haalt € 400.000 op
Startup Nimbles heeft een investering opgehaald van € 400.000 bij een aantal anonieme investeerders. Nimbles ontwikkelt een online tutor- en bijlesplatform. De investering wordt gebruikt voor verdere uitrol in Nederland en doorontwikkeling van het platform.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 december 2016
Peak Capital invests € 750.000 in startup Channable
The capital will be used for faster growth in the Netherlands, Scandinavia, Germany, Austria and Switzerland and further international expansion into France, Spain, Italy and the United Kingdom.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 21 december 2016
Avedon Capital Partners invest in WCC Group
Avedon Capital Partners has acquired a majority shareholding in WCC Group.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 20 december 2016
Investeringsmaatschappij Ad Scheepbouwer neemt FonQ over
Voor welke bedrag FonQ wordt overgenomen, is niet bekend gemaakt.
Lees meer
Lees meer
Maandag 19 december 2016
Startup Yearn haalt € 400.000 euro op in 2016
Yearn heeft in 2016 via twee rondes private crowdfunding € 400.000 opgehaald
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 9 december 2016
Openstelling MIT Zuid 2017 bekendgemaakt
MIT Zuid (Noord-Brabant, Zeeland en Limburg) heeft de data bekend gemaakt waarop verschillende MIT-instrumenten voor 2017 aangevraagd kunnen worden, te weten
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 9 december 2016
Startup TIQ haalt investering van €310.000 op
Daarnaast is TIQ door Exact benoemt tot “Emerging App of the Year”.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 8 december 2016
Dutch Surfly receives €1M investment from ReadyTech
California based Readytech invest € 1 mln in Dutch startup Surfly. Surfly develops an innovative solution for sharing web sessions.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 7 december 2016
Dutch CloudSuite receives undisclosed amount from 5square and existing investors
The money will be used for further development of the platform and future expansion into Belgium, England, France, Germany and Scandinavia.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 2 december 2016
Investor and accelerator Lumo Labs invest in Pillow’s Willow
Pillow’s Willow received an undisclosed amount (several tons) form investor and accelerator Lumo Labs. Pillow’s Willow develops so-called ‘Dreamscape’ games for VR and is experimenting with AR and mixed reality.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 1 november 2016
Belastingdienst verzamelt gegevens bedrijven met Innovatiebox-ruling
Belastingdienst gaat gegevens verzamelen van bedrijven met een Innovatiebox ruling na 1 januari 2010!
Lees meer
Lees meer
Maandag 31 oktober 2016
Vanaf heden kunt u een WBSO-aanvraag voor het jaar 2017 indienen!
U kunt vanaf heden een WBSO-aanvraag indienen voor het jaar 2017. U heeft tot 30 november hiervoor de tijd. Het indienen van de aanvraag moet namelijk uiterlijk één maand voorafgaand aan de start van de werkzaamheden gebeuren.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 26 oktober 2016
BloomReach acquires Dutch Hippo!
US marketing technology company BloomReach acquires Dutch CMS specialist Hippo for an undisclosed sum.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 25 oktober 2016
InnovationQuater en 4 informals investeren € 1,8 mln in ParkBee
Startup ParkBee heeft 1,8 miljoen opgehaald bij InnovationQuater en 4 informal investors. ParkBee heeft een oplossing ontwikkeld waarmee parkeergarages van bedrijfsgebouwen, buiten kantoortijden, toegankelijk worden voor het grote publiek.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 25 oktober 2016
Nieuw budget voor Vroege Fase Financiering in 2017
De vroege fase financiering (VFF) is bedoeld voor ondernemers met een innovatief idee dat tussen ideefase en de productontwikkeling zit. Ondernemers kunnen een lening krijgen om bijvoorbeeld via een proof of concept te onderzoeken of hun idee technisch haalbaar is en geschikt is voor de markt. Voor 2017 komt nieuw budget beschikbaar en vanaf 1 januari kunnen VFF aanvragen weer worden ingediend.
Lees meer
Lees meer
Zaterdag 22 oktober 2016
Endeit Capital invest in German B2B webshop Contorion!
Along with Bauer Ventures, Project A Ventures and Klöckner Capital, Endeit Ventures has invested in Contorion. The German startup has developed an online platform for selling maintenance and repair products to small and medium-sized production companies and craftsmen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 21 oktober 2016
Prime Ventures invest in startup ZappiStore!
Prime Ventures invest 12m in ZappiStore. Prime Ventures invest 12m in ZappiStore. The London based Startup is a leading online market research platform that is changing the way that companies access consumer insight.
Lees meer
Lees meer
Maandag 10 oktober 2016
Bedrijven zijn beter in staat om de weg te vinden naar financiering!
Uit de financieringsmonitor van onderzoeksbureau Panteia blijkt dat 73 procent van het kleinbedrijf en 64 procent van het microbedrijf zijn financieringsaanvraag volledig toegewezen krijgt. Een halfjaar geleden was dit nog 57 procent.
Lees meer
Lees meer
Maandag 3 oktober 2016
De Hoge Dennen Capital verwerft meerderheidsbelang in Hot ITem
De Hoge Dennen Capital, het private equity fonds van de familie de Rycke (Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen), heeft een meerderheidsbelang genomen in Hot Item. Met kennis en kapitaal van De Hoge Dennen Capital wil Hot ITem haar positie in de top 3 van Performance Improvement bedrijven verstevigen. De overige aandelen blijven in handen van het management en de medewerkers van Hot ITem.
Lees meer
Lees meer
Zaterdag 1 oktober 2016
€ 500.000 beschikbaar voor nieuwe kennisvoucher internationaal ondernemen!
Wilt u uw bedrijf (verder) positioneren op een buitenlandse markt, maar heeft u hierbij fiscale of juridische ondersteuning nodig? Met een kennisvoucher kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de inhuur van een internationale jurist, fiscalist of belastingadviseur. Met de kennisvoucher worden 50% van de kosten vergoed tot een maximum bedrag van € 2.500 (excl. Btw).
Lees meer
Lees meer
Woensdag 21 september 2016
Hebo Investment and private investors invest € 450.000 in startup Quicargo from Amsterdam
Hebo Investment and private investors invest € 450.000 in startup Quicargo from Amsterdam. Quicargo develops a B2B marketplace to avoid empty space in trucks. The investment will be used to launch the online marketplace in the Netherlands.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 21 september 2016
Prinsjesdag
De Innovatiebox wordt vanaf 1 januari 2017 ingrijpend gewijzigd. De WBSO blijft daarentegen grotendeels ongewijzigd, maar er komt extra budget. Er komt 23 miljoen euro beschikbaar om samen met private investeerders in startups te investeren.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 15 september 2016
IPO Takeaway.com estimated valuation between eur 1 - 1,2 billion
Online food delivery marketplace Takeaway.com has announced its intention to proceed with an initial public offering and listing on Euronext Amsterdam. The IPO is expected to take place in the coming weeks.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 8 september 2016
Dutch MP Objects receives investment of 10 mln dollar
Updata Partners invest 10 million in Dutch MP Objects, a fast growing company that has developed a SaaS solution for Supply Chain Orchestration enabling Customer Chain Control. MP Objects is founded in 2000 and has international clients as eBay and Wehkamp.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 6 september 2016
ABP investeert half miljard in startups via INKEF Capital
De Nederlandse Venture Capital firma INKEF Capital heeft € 300 miljoen financiering opgehaald bij haar oprichtingspartner ABP. Dit is de derde opeenvolgende investering van ABP in INKEF en hiermee komt de totale inbreng van ABP op € 500 miljoen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 1 september 2016
Dutch Crobox receives investment of euro 1.25 mln
Crobox received an investment of euro 1.25 million from Keadyn (Amsterdam), Ventech (Paris) and a number of angel investors.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 31 augustus 2016
Leidse TransIP ontvangt investering van het Zweedse EQT
Het Zweedse EQT Mid Market Investment Strategy neemt een belang in TransIP. TransIP is opgericht in 2003 en is een marktleider op het gebied van domeinregistratie en heeft dienstverlening omtrent data-opslag en webhosting.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 31 augustus 2016
RockStart Alumni QwikSense haalt € 400.000 op
Het in 2014 opgerichte QwikSense heeft € 400.000 opgehaald bij een groep van investeerders, te weten: Stichting Doen, Draaijer+Partners, M+P ingenieurs, Topspin Investments en Siteworkers. Qwiksense heeft een oplossing ontwikkeld om gebouwen gezonder en slimmer te maken. De opgehaalde financiering wordt gebruikt om de groeien te versnellen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 augustus 2016
Aboss haalt € 200.000 op bij Keadyn
Het in 2013 opgerichte ABOSS bv heeft twee ton financiering opgehaald bij Keadyn. ABOSS heeft een cloudoplossing voor professionals uit de entertainmentindustrie om onder andere financiën, logistiek en productie te eenvoudig kunnen managen. ABOSS heeft bekende artiesten zoals Armin van Buuren, Oliver Heldens, als klanten en is het actief in Amerika, Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk en Australië.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 24 augustus 2016
Endurance Acquires Dutch Scale-up AppMachine for $ 15,2 million
Endurance International Group has completed the acquisition of AppMachine, a Netherlands-based technology developer for $ 15,2 million. AppMachine will play an integral role enhancing Endurance’s existing offerings by developing new products that will be integrated into the Endurance technology platform, making customer onboarding and website publishing easier and less time-consuming.
Lees meer
Lees meer
Maandag 22 augustus 2016
Informals investeren € 1,75 mln in startup Hotelchamp
Hotelchamp is pas vijf maanden actief op de hotelmarkt en heeft nu al een investering opgehaald van € 1,75 mln. Met de dienstverlening van de startup kunnen hotelketens op eenvoudige wijze meer onlineboekingen via de eigen website ontvangen. De ontwikkelde technologie van Hotelchamp personaliseert de websites van de hotelketens waardoor meer conversie plaats vindt door in te spelen op het gedrag van de bezoeker. Hotelchamp bedient al 500 hotels in 20 landen met daartussen een aantal gerenommeerde hotelketens zoals het Pallazzo Versace, Bilderberg Hotels en Millennium Hotels.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 17 augustus 2016
Aanmelden Pressure Cooker UtrechtInc tot 28 augustus
Startups, die willen deelnemen aan voor het Pressure Cooker programma van onze partner UtrechtInc, hebben tot 29 augustus de tijd om zich aan te melden. Binnen het programma wordt er in 4 maanden tijd gewerkt naar een schaalbaar businessmodel, betalende klanten, complementair team en werkend product/prototype.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 16 augustus 2016
Get Moving zoekt startups met innovatieve oplossing!
De ANWB en Menzis willen Nederland helpen om zo actief, gezond en veilig mogelijk te bewegen of onderweg te zijn. Met Get Moving zoeken zij daarom naar startups met innovatieve oplossingen. De beste aanmeldingen koppelt incubator UtrechtInc op 11 oktober aan de CEO’s van de ANWB en Menzis. Interesse? Meld je aan voor 22 september. Twitter Samenwerken met @ANWB en/of @Menzis? Meld je aan http://utrechtinc.nl/getmoving #gezond #beweging #veiligverkeer #onderweg
Lees meer
Lees meer
Maandag 15 augustus 2016
NewSpring Capital invests $ 12.5 million in Dutch/American ReviMedia
NewSpring Capital has invested $ 12.5 million in ReviMedia Group BV. ReviMedia is founded by Frans van Hulle and Bas Offers in 2010 and is a market leader in online lead generation. Recently ReviMedia started actively offering its lead exchange platform PX.
Lees meer
Lees meer
Maandag 15 augustus 2016
Investeerders betalen te veel voor startups
Uit onderzoek van Het Financieel Dagblad en waarderingsbureau Equidam blijkt dat Nederlandse investeerders te veel betalen voor startups. Gemiddeld zou 11% te veel worden betaald voor een startup. Oorzaken van de overwaardering is dat er te veel geld in de markt zit en er een hype is rond jonge bedrijven.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 11 augustus 2016
Unicorn Palantir acquires Silk from Amsterdam
Palantir has taken over Amsterdam data visualizers Silk. How much is paid for the Dutch company was not disclosed. Silk helped companies structure, query, visualize and share data. Silk platform, Silk.co will continue to operate however Silk will no longer provide technical or costumer support to new or existing Silk accounts. Silk team will now focus on even bigger and more important data problems with Palantir, because they believe they can achieve a larger impact there than they could at Silk alone. Palantir is known as one of the most valuable and also secretive Silicon Valley companies. The big data analysts has clients such as the CIA, NSA and FBI.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 11 augustus 2016
Amerikanen investeren € 20 miljoen in het Nederlandse Bynder
Insight Venture Partners investeert € 20 miljoen in het in 2013 opgerichte Bynder. De Nederlandse scale-up heeft een aanpasbare en intuïtieve digital asset management oplossing ontwikkeld die bedrijven helpt bij het verkorten van de time-to-market van alle marketingmaterialen. Inmiddels heeft Bynder ruim 150.000 unieke gebruikers, verspreid over meer dan 350 bedrijven, heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Barcelona, Boston, London en Dubai en bestaat heeft het meer dan 200 medewerkers. Chris Hall, CEO van Bynder, “Investeerders zijn steeds vaker op zoek naar bedrijven die extreem snel groeien, maar dit doen zonder grote hoeveelheden geld te verbranden” stelt Hall. “Wat Bynder extra aantrekkelijk maakt voor investeerders is de snelle groei gecombineerd met het feit dat we altijd nagenoeg winstgevend zijn geweest. Het kapitaal kan dan 100% gebruikt worden voor groei ipv verliezen te compenseren. Insight gaat ons helpen om door te groeien en onze ‘category’ toe te eigenen, Bynder kan nu voor branding doen wat Salesforce voor sales heeft gedaan.” Jeff Horing, managing director bij Insight Venture Partners, “We delen hun visie omtrent de alomvattende brand management technologie. Dit biedt teams de mogelijkheid om voortdurend te communiceren terwijl ze content maken. We kijken er naar uit om samen met het team van Bynder deze nieuwe groeifase in te gaan.”
Lees meer
Lees meer
Woensdag 10 augustus 2016
WBSO-administratie op orde?
Twijfelt u of uw WBSO-administratie voldoet aan de wettelijke eisen?
Lees meer
Lees meer
Woensdag 3 augustus 2016
Newion Investments investeert € 1,5 miljoen in The Next Ad
Newion Investments investeert € 1,5 miljoen in Facebook Marketing Partner, The Next Ad. Het slimme social advertising platform van The Next Ad biedt de mogelijkheid om social campagnes gemakkelijk te publiceren en automatisch te optimaliseren.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 2 augustus 2016
3D Hubs raises € 6.25 million from EQT Ventures and Balderton Capital
3D Hubs, winner of the Vectrix-NextStage startup deal of the year 2014/2015, is an online marketplace for 3D printing services. The company started in 2013 in Amsterdam and opened a second office in New York City two years ago. Designers and engineers can find the right 3D printers through the platform of 3D Hubs. The has grown to over 40,000 3D prints per month, a +1,200% increase since the company’s round of Series A funding in 2014.
Lees meer
Lees meer
Maandag 1 augustus 2016
Laatste kans WBSO-subsidie 2016 aanvragen!
Indien u nog gebruik wilt maken van de WBSO dit jaar dan kan u tot uiterlijk 31 augustus een WBSO-aanvraag indienen. Deze aanvraag loopt dan van oktober tot en met december 2016. Er zit namelijk altijd een maand tussen het aanvragen en het verkrijgen van de WBSO-subsidie en de termijn van een WBSO-aanvraag is minimaal drie maanden.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 27 juli 2016
Met de 30%-regeling kennismedewerkers naar Nederland halen!
Werknemers die uit een ander land zijn geworven hoeven, indien zij voldoen aan een aantal voorwaarden, geen loonheffingen te betalen over maximaal 30% van hun loon. Deze regeling is ter compensatie van de extra kosten die nieuwe medewerkers uit het buitenland maken door in Nederland te gaan werken. Om gebruik te mogen maken van deze 30%-regeling moet de werknemer in dienst komen, buiten een straal van 150 km gewoond hebben van Nederland en beschikken over een specifieke deskundigheid.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 27 juli 2016
Main Capital neemt substantieel belang in OBI4wan en OBILytics
Main Capital heeft een substantieel belang verworven in de snel groeiende software bedrijven OBI4wan en OBILytics. OBI4wan levert SaaS oplossingen op het gebied van social media monitoring & webcare, terwijl OBILytics bedrijven helpt om met social media analytics waarde te creëren.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 22 juli 2016
MIT R&D-samenwerkingsprojecten sluit 1 september
Tot 1 september kunnen er projectvoorstellen voor R&D-samenwerkingsprojecten worden ingediend. Het werkt via een tenderregeling: de best scorende projecten worden gehonoreerd. De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 100.000 per deelnemer (max € 200K per project).
Lees meer
Lees meer
Donderdag 21 juli 2016
Energyworx haalt € 1 MIO op bij HenQ
Het Nederlandse Energyworx werkt onder meer voor de grote nutsbedrijven. Het bedrijf ontwikkelt nieuwe slimme oplossingen op basis van o.a. data-analyse en internet of things, zoals voorspellend onderhoud, slimme energiedistributie, fraude detectie, verbeteren van netwerkefficiëntie etc.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 19 juli 2016
Accenture acquires Amsterdam based software company MOBGEN
Accenture has acquired MOBGEN, an end-to-end digital services company that combines mobility strategy, creativity and technology to deliver solutions that drive engagement for global brands with their customers, employees and partners.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 juli 2016
Clean-tech startup ViriCiti haalt € 700K op
Mainport Innovation Fund en Breesaap Green Link investeren € 700K in Clean-tech startup ViriCiti. Het bedrijf ontwikkelt een cloud-based monitoringsysteem waarmee elektrische bussen en trucks verder rijden, vaker ingezet kunnen worden en betrouwbaarder functioneren tegen lagere kosten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 juli 2016
Amazon’s buys Dutch startup Cloud9
Amazon Web Services has made an acquisition to continue building out the services that it offers around and on its cloud storage platform. It has bought Cloud9, an Amsterdam and San Francisco-based startup that has built an integrated development environment (IDE) for web and mobile developers to collaborate together.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 juli 2016
BimBimBikes haalt € 250K op
Het internationale fietsenverhuurplatform BimBimBikes heeft het geld opgehaald bij business angels via BrownCow. BimBimBikes zal de kapitaalinjectie gebruiken voor intensivering van de huidige activiteiten in 66 landen en uitbreiding naar andere landen.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 13 juli 2016
Helloprint haalt € 3 MIO op
Tech-investeerder Gert Jan Munneke neemt samen met enkele andere investeerders, waaronder een aantal zittende managementleden, een substantieel minderheidsbelang in Helloprint.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 12 juli 2016
Jaunt VR opens a software development center in Amsterdam,
The Dutch founder and interim CEO Arthur van Hoff of Silicon Valley startup Jaunt VR announced the opening this week. The Netherlands is an ideal location to support our advanced development efforts,” says Arthur van Hoff. “As a truly international city, Amsterdam is a hotbed for engineers and developers known for pushing the boundaries of technology. We’re looking for VR enthusiasts – with strong coding skills, who are interested in being a part of a movement that is pioneering the future of VR and AR – to join the growing Jaunt team.”
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 8 juli 2016
Extra budget missievouchers
Het ministerie van buitenlandse zaken heeft 150 extra SIB missievouchers van ieder € 1.500 beschikbaar gesteld. Je kunt deze voucher inzetten voor onze handelsreizen. Bijvoorbeeld voor onze reis naar Londen op 27 september. Wees er snel bij want de verwachting is dat deze extra vouchers snel uitgeput raken.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 5 juli 2016
Nightbalance haalt € 12,5 MIO op bij INKEF Capital en Gilde Healthcare Partners.
NightBalance is een toonaangevende innovator in slaap apneu technologie. In de EU en de VS lijden naar schatting 25 miljoen mensen aan slaapapneu. Het geld wordt gebruikt voor uitbreiding van de activiteiten in Europa en de Verenigde Staten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 30 juni 2016
Autheos ontvangt investering van Holland Venture en Guy Bradley
Amerikaanse VC-veteraan Guy Bradley en investeringsmaatschappij Holland Venture doen gezamenlijk deze investering in Autheos. Het bedrag is niet bekend gemaakt. Autheos levert een many-to-many syndicatie netwerk voor merk- en productvideo’s.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 30 juni 2016
Newion Investments en DHG investeren € 1 MIO in horeca personeelsplanner L1NDA
L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen en uitbetalen van MKB-teams voor desktop en mobiel. Met een dagelijks gebruik van meer dan 30.000 werknemers op duizenden locaties is het bedrijf marktleider in horeca Nederland.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 23 juni 2016
Budget missievouchers uitgeput
Het budget voor missievouchers is op dit moment uitgeput. Mogelijk dat er dit jaar nog extra budget bijkomt. Er is nog wel budget voor coachingsvouchers.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 22 juni 2016
Borgstellingskrediet door overheid afgeschaft?
Vanwege grote verliezen voor het Rijk op borgstellingen voor bedrijfskredieten wil het ministerie van Financiën deze regeling afschaffen. De overheid verstrekt deze borgstellingen aan banken voor het verstrekken van risicovollere MKB kredieten. Het ministerie van Economische Zaken wil de regeling juist voortzetten. Het Rijk heeft de afgelopen jaren honderden miljoenen euro’s op dergelijke leningen verloren. Het lijkt ons erg onverstandig om deze regeling juist in deze tijden af te schaffen. MKB ondernemers komen al moeilijk aan bankkrediet en door het afschaffen van deze regeling zal dit nog lastiger worden
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 17 juni 2016
Fixico haalt € 2 MIO euro op bij Orange Growth Capital
Het online platform voor autoschadeherstel Fixico heeft in een nieuwe financieringsronde 2 miljoen euro opgehaald bij Orange Growth Capital Fund. Het geld wordt mede gebruikt voor de internationale groei.
Lees meer
Lees meer
Maandag 13 juni 2016
Modeplatform Otrium haalt € 600K op bij Keadyn
Het Nederlandse Venture Capital fonds Keadyn stop € 600K in het modeplatform Otrium. Eerder dit jaar investeerden de oprichters van Funda, Media Monks & Albelli al twee ton in de snel groeiende startup.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 juni 2016
€ 3,4 MIO voor InvoiceFinance
Peak Capital en Bincbank-oprichter Kalo Bagijn investeren € 3,4 MIO in InvoiceFinance. Dit is een online marktplaats waar ZZP’ers en MKB’ers openstaande facturen direct kunnen financieren bij professionele beleggers. Met het kapitaal wil InvoiceFinance extra mensen aannemen en een snelle expansie bereiken.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 2 juni 2016
“Carry forward” van WBSO-uren vanaf 2016 toegestaan!
Vanaf 2016 is het mogelijk om onbenutte WBSO-uren voor een project later in dat kalenderjaar te realiseren, nadat de aanvraagperiode is beëindigd.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 31 mei 2016
€ 100 MIO in fonds voor RoboValley
Het Canadese Chrysalix Venture Capital steekt €100 mln in een Nederlands investeringsfonds voor robotica. De Canadezen richten het fonds op in samenwerking met RoboValley, een netwerk van bedrijven en onderzoekers dat ontstaan is uit de TU Delft.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 26 mei 2016
Investeringsfonds EQT van Kees Koolen van € 500 MIO
Samen met Hjalmar Winbladh (Rebtel, Sinch en Wrapp) en Lars Jörnow (King) heeft Kees Koolen (Booking.com) EQT Ventures opgericht. “We hebben een groot team aangesteld dat bedrijven als mentor gaat begeleiden.”
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 24 mei 2016
Kabinet trekt 50 miljoen uit voor ondersteuning van start- en scale-ups
27 miljoen gaat naar versoepeling van de gebruikelijkloonregels. 23 miljoen euro komt beschikbaar voor private investeerders zoals business angels die willen investeren in startups en het midden- en kleinbedrijf.
Lees meer
Lees meer
Maandag 23 mei 2016
Half miljoen investering voor Magnetic.io
Volta Ventures en ondernemer Henri de Jong investeren een half miljoen euro in het Amsterdamse technologiebedrijf Magnetic.io. Het bedrijf komt voort uit de accelerator StartupBootcamp.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 20 mei 2016
Voorkom vervallen WBSO 2015: allerlaatste mogelijkheid voor melden realisatie
RVO heeft deze week de allerlaatste oproep verstuurd naar bedrijven die hun WBSO-realisatie 2015 nog niet hebben doorgegeven. Als bedrijven die niet voor 31 mei doen, vervalt de WBSO-subsidie en krijgen ze bovendien een boete.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 20 mei 2016
Innovatiebox wordt mogelijk beperkt voor grote bedrijven, maar softwarebedrijven worden waarschijnlijk ontzien!
De wetgeving voor de Innovatiebox wordt door staatsecretaris Eric Wiebes door internationale druk onder handen genomen. Belangrijkste wijziging ten opzichte van de huidige regeling is dat de Innovatiebox ingeperkt gaat worden voor grote bedrijven, doordat de WBSO voor hen vervalt als toegangspoort tot de Innovatiebox. Hierdoor kunnen grote bedrijven alleen nog gebruik maken van de innovatiebox als technologie hebben ontwikkeld waarvoor zij patenten of kwekersrechten hebben gekregen. Grote bedrijven die software ontwikkelen worden in het wetsvoorstel, zoals het er nu ligt, ontzien.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 mei 2016
MIT-budget op eerste dag overtekend
Hoewel de projecten nog niet zijn beoordeeld, lijkt het beschikbare budget van € 3,2 miljoen wel uitgeput te worden.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 6 mei 2016
Wees op tijd: Deadline voor indienen WBSO aanvraag tweede helft 2016 is 31 mei!
Indien u voor het eerste half jaar een WBSO aanvraag hebt ingediend en u wilt aansluitend gebruik wil maken van de WBSO dan kunt u uiterlijk 31 mei 2016 een vervolgaanvraag indienen met als start datum juli 2016. Ook eventueel uitstel moet uiterlijk 31 mei aangevraagd zijn. Het indienen van de aanvraag moet namelijk uiterlijk één maand voorafgaand aan de start van de werkzaamheden gebeuren.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 4 mei 2016
Yubu haalt 300.000 euro seed funding op
Online studiekeuzebegeleider Yubu heeft een eerste investeringsronde van 300.000 voltooid. Met Yubu wordt de loopbaankeuze van middelbare scholieren gepersonaliseerd en gegamificeerd, wat tot een betere studiekeuze zou moeten leiden. Het geld wordt geïnvesteerd door Kickstart Venlo en een angel investeerder.
Lees meer
Lees meer
Maandag 2 mei 2016
EclecticIQ haalt 5,5 miljoen euro groeigeld op
IT-beveiliger EclecticIQ heeft 5,5 miljoen euro groeigeld opgehaald bij Inkef Capital en KPN Ventures. Het platform van EclecticIQ helpt banken en overheden om online dreigingen in kaart te brengen.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 19 april 2016
Roamler haalt 4,5 miljoen euro op
Werkplatform Roamler heeft 4,5 miljoen opgehaald bij Endeit Capital. In ruil hiervoor heeft Endeit een flink minderheidsbelang verkregen. Het geld wordt gebruikt voor verdere internationale expansie en om het platform verder te ontwikkelen.
Lees meer
Lees meer
Maandag 18 april 2016
Lone Rooftop haalt half miljoen euro groeigeld op
Het Amsterdamse softwarebedrijf Lone Rooftop heeft een financiering van ruim 500.000 euro opgehaald. Het geld wordt onder andere geïnvesteerd door Mamadoo Ventures.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 april 2016
Impraise haalt 1,4 miljoen euro groeigeld op
Feedback platform Impraise heeft 1,4 miljoen euro groeigeld opgehaald bij henQ, het Amerikaanse Palm Drive Ventures en China Growth Capital. I
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 12 april 2016
London tech firm Blis secures $25 million series B from Endeit, Beringea and Unilever Ventures
London tech firm Blis has secured a $25 million series B investment round to further expand its growth. The money is invested by Beringea US, the Dutch Venture Capital firms Endeit Capital and Unilever Ventures and by credit facilities provided by Silicon Valley Bank.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 8 april 2016
SO WIFI haalt enkele miljoenen groeigeld op bij 5Square
Gratis social wifi aanbieder SO WIFI heeft “enkele miljoenen” aan groeigeld opgehaald. De lead investor in deze ronde is het Larense 5Square. Het geld wordt gebruikt om verder te groeien en straks via één app toegang te kunnen bieden tot meer dan 1 miljoen hotspots wereldwijd.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 30 maart 2016
Nieuwe subsidiekansen voor innovatie: MIT!
Er wordt steeds meer bekend over de MIT-subsidie voor 2016. De regeling gaat open voor Haalbaarheidsprojecten, R&D-samenwerkingsprojecten, Innovatieadviesprojecten en Kennisvouchers.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 24 maart 2016
The Next Closet haalt 1 miljoen euro groeigeld op
The Next Closet, een platform voor tweedehands design kleding, heeft 1 miljoen euro groeigeld opgehaald. Het geld is geïnvesteerd door onder andere online uitgeverij Wayne Parker Kent en ondernemer Maarten Beucker Andreae van TTY, dat 2dehands.nl oprichtte.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 maart 2016
Polarsteps haalt half miljoen op voor reis-app in betafase
Reis-app Polarsteps, waarmee je automatisch je reis kan tracken, heeft een financiering van 500.000 euro ontvangen van Silver Point Ventures en TMG.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 16 maart 2016
Amsterdamse Fintech startup Openclaims haalt half miljoen euro op
Openclaims, een platform voor het aanbesteden van autoschades, heeft een investering van 500.000 euro opgehaald bij een groep investeerders. Met deze investering zal Openclaims haar platform verder ontwikkelen en volledig uitrollen over Nederland.
Lees meer
Lees meer
Maandag 14 maart 2016
Banking in the United States Spreekdagen, March 26 – April 1, 2016
Bastiaan van den Berg, Vice President International Banking of First American Bank and President of the Dutch American Chamber of Commerce, is visiting the Netherlands from March 26 until April 1, 2016.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 11 maart 2016
Riskeer geen boete: geef voor 31 maart de gerealiseerde WBSO-uren 2015 door!
Als u in 2015 gebruik heeft gemaakt van de WBSO subsidie dan heeft u inmiddels van RVO een brief ontvangen waarin staat aangegeven dat u uw gerealiseerde WBSO-uren en eventueel ook de gerealiseerde kosten en uitgaven moet doorgeven.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 9 maart 2016
Goboony haalt eerste financieringsronde van 350.000 euro op
Goboony, de AirBNB voor campers, heeft een eerste financieringsronde van 350.000 euro opgehaald.
Lees meer
Lees meer
Maandag 7 maart 2016
Tiqets haalt 4 miljoen dollar op
Tiqets, een boekingssite voor musea, attracties en entertainment, heeft een investering van 4 miljoen dollar opgehaald. De lead investor in deze ronde is het Nederlandse Capital Mills. Met de investering wil het Amsterdamse bedrijf verder groeien naar 14 steden. In 2015 had het nog een financiering ontvangen van 1 miljoen euro.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 februari 2016
Zes miljoen euro groeigeld voor sociale platformen ontwikkelaar InSided
Het Amsterdamse InSided heeft in zijn Series A financieringsronde 6 miljoen euro ontvangen van het Franse Ventech, het Belgische Fortino Capital en henQ.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 23 februari 2016
SendCloud haalt 2 miljoen euro op
Het Eindhovense SendCloud heeft een investering ontvangen van 2 miljoen euro van TIIN Capital en de Brabantse Ontwikklingsmaatschappij (BOM).
Lees meer
Lees meer
Woensdag 17 februari 2016
Amsterdamse fintech startup BUX haalt 6,1 miljoen euro op
De beleggingsapp BUX heeft een financiering van 6,1 miljoen euro gekregen van het Duitse Holtzbrink Ventures en van bestaande aandeelhouders Orange Growth Capital en Velocity Capital.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 12 februari 2016
Vandebron ontvangt investering van 2 miljoen euro
De online marktplaats Vandebron, waar groene stroom direct van stroom producerende boeren en particulieren gekocht kan worden, heeft een investering ontvangen van 2 miljoen euro van het Amsterdamse Klimaat- en Energiefonds.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 10 februari 2016
Crowdynews breidt series A ronde uit tot 6,2 miljoen euro
Het Groningse social media curatieplatform Crowdynews heeft afgelopen week zijn Series A financiering met 3,7 miljoen euro uitgebreid tot 6,2 miljoen euro. De investeringsronde werd geleid door INKEF Capital, met Singapore Press Holdings als een van de co-investeerders.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 5 februari 2016
BEREID NU UW MIT-HAALBAARHEIDSAANVRAAG VOOR!
Op 10 mei zal de MIT-regeling (MKB-innovatiestimulering Topsectoren) voor technische en economische haalbaarheidsprojecten in de voor Nederland belangrijkste sectoren weer opengaan. Voor de regeling geldt dat wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het is daarom verstandig een aanvraag tijdig voor te bereiden. Uw Vectrix-adviseur weet de weg en verzorgt graag uw aanvraag.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 4 februari 2016
Subsidie voor handelsreizen en internationale coachingstrajecten
Op 3 februari is de vaststelling van het subsidieplafond voor Starters International Business (SIB) 2016 gepubliceerd in de Staatcourant. U kunt deze vouchers inzetten voor onze handelsreizen en internationale coachingstrajecten.
Lees meer
Lees meer
Maandag 1 februari 2016
WBSO aanvraag starters binnen 1 maand afgehandeld
Vanaf 1 maart worden WBSO-aanvragen van starters, die hun eerste aanvraag doen, sneller afgehandeld dan normaal.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 28 januari 2016
Wercker haalt $ 4,5 mln op bij Inkef Capital
Het Nederlandse Wercker uit de Rockstart stal dat actief is vanuit San Francisco heeft wederom geld opgehaald. Volgens oprichter en CEO Micha Hernandez van Leuffen was het bedrijf al een tijd in gesprek met Inkef Capital. Wercker heeft een platform ontwikkeld waar programmeurs gezamenlijk eenvoudig software op kunnen ontwikkelen en testen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 22 januari 2016
Nieuw fonds Endeit Capital sluit op 125 miljoen euro
Endeit Capital, het investeringsfonds van Hubert Deitmers en Joop van den Ende, heeft de financiering van zijn laatste fonds afgerond op een totaalbedrag van € 125 mln.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 20 januari 2016
Sanoma Ventures staakt activiteiten
Sanoma Nederland staakt de activiteiten van zijn investeringstak Ventures. Er worden geen nieuwe investeringen meer gedaan. Beheerder Antoine Hendrikx hoeft niet direct alle portfoliobedrijven af te stoten.
Lees meer
Lees meer
Maandag 28 december 2015
Michel Simons in Webinar Business Angels
Wat is een Business Angel precies? Hoe kunt u in contact komen met Business Angels? Hoe zorgt u voor een vruchtbare samenwerking met een Business Angel? Michel Simons was te gast bij het Ondernemersplein.
Lees meer
Lees meer
Maandag 21 december 2015
Vectrix Internationaal: Programma 2016
In 2016 hebben wij weer een aantal reizen op het programma staan. Deze reizen wordt georganiseerd door Hubstart en Eindeit Capital en zijn bedoeld voor IT/Internet/Media/Tech investeerders en ondernemers.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 20 november 2015
Veranderingen Innovatiebox 2021
De media hebben het inmiddels veelvuldig gehad over de veranderingen in de Innovatiebox. Wat betekent dit voor u als MKB’er in de IT? In welke gevallen blijft de WBSO een toegangsticket voor de Innovatiebox?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 oktober 2015
Deal van het jaar: De tussenstand
Zes maanden geleden reikten wij onze Deal van het Jaar 2015/2016 uit. 3DHubs ging er met de winst vandoor en vloog mee op reis met onze groep investeerders en ondernemers naar New York City.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 27 oktober 2015
Deal van de maand: Sowdan
De Deal van de Maand oktober is Sowdan. Deze Rotterdamse startup heeft een investering opgehaald van 2,1 miljoen euro.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 september 2015
Prinsjesdag 2015: WBSO wijzigt
Op Prinsjesdag zijn belangrijke wijzigingen aangekondigd in de WBSO. Voor drie type bedrijven is dit een verbetering: kleinere ontwikkelbedrijven (vanaf ongeveer 5 tot 7 FTE), ICT-bedrijven en voor bedrijven die nog geen winst maken.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 september 2015
Prinsjesdag 2015: Kabinet maakt investeren in start-ups makkelijker
Innovatieve en startende bedrijven krijgen van het kabinet een extraatje, zo blijkt uit de begroting 2016 van het ministerie van Economische Zaken.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 september 2015
Deal van de maand: Bux
Beleggings-startup BUX heeft een investering van 1,7 miljoen euro opgehaald. BUX is een app waarmee iedereen zonder ervaring spelenderwijs kan beginnen met beleggen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 september 2015
Amsterdam Capital Week: Vectrix Finance Cafe
Van 23 tot 26 september is het Amsterdam Capital Week. Deze week staat Amsterdam in het teken van startups en groeikapitaal.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 17 september 2015
Nieuwe regeling: Subsidie voor expansie buitenland
Wil je jezelf op een buitenlandse markt positioneren, maar heb je weinig exportervaring? Of heb je al wel ervaring, maar wil je een nieuwe buitenlandse markt betreden? Heb je behoefte aan specifieke informatie en begeleiding om de daadwerkelijke stap naar het buitenland te maken? Maak kennis met de nieuwe SIB kennisvoucher!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 10 september 2015
Durfinvesteerder Henq lanceert derde fonds
Het technologie-investeringsfonds henQ presenteert op donderdag henQ III — een investeringsfonds met een omvang van €?50mln.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 8 september 2015
Main capital partners trekt met main capital IV €85 miljoen aan
Main Capital Partners heeft in een 1e en final closing van het op de software sector gerichte private equity fonds, Main Capital IV, € 85 miljoen aangetrokken.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 4 augustus 2015
Deal van de maand: Textkernel overgenomen door careerbuilder
Het Nederlandse Textkernel, gespecialiseerd in semantische recruitment technologie, is overgenomen door het Amerikaanse Careerbuilder, een van de grootste banensites in de Verenigde Staten.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 4 augustus 2015
ESF: 20 miljoen voor duurzame inzetbaarheid
Er komt ruim 20 miljoen euro extra beschikbaar voor ‘duurzame inzetbaarheid’ om meer mensen langer en productief aan het werk te houden. Het geld is vrijgemaakt uit het Europees Sociaal Fonds.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 21 juli 2015
Overname van Authasas door micro focus
Vandaag heeft het management van Authasas en haar investeerder TIIN Capital B.V. een overeenkomst gesloten voor de verkoop van alle aandelen in Authasas B.V. aan Micro Focus International Plc.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 juli 2015
Kabinet voegt WBSO en RDA samen
Minister Henk Kamp wil per 1 januari 2016 twee van de belangrijkste subsidieregelingen voor het bedrijfsleven samenvoegen. De RDA gaat op in de WBSO.
Lees meer
Lees meer
Maandag 29 juni 2015
Stimulering investeringen in startups
Haar doel is om van Nederland een startup land te maken. De middelen waarmee StartupDelta dit gaat bereiken waren tot nog toe wat vaag.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 26 juni 2015
Immidio overgenomen door VMware
Virtualisatie-reus VMware neemt Nederlandse Hubstart member Immidio over. VMware koopt Immidio om Flex+, dat is de beheersoftware voor Windows omgevingen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 26 juni 2015
Vectrix deal van de maand: Treatwell!
De Vectrix deal van deze maand: Treatwell! Dit Amsterdamse haar- en beauty boekingsplatform komt voor 34 miljoen in de Britse handen van Wahanda.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 juni 2015
Kennisvoucher MIT via Vectrix
Als technische medewerker kom je in R&D werkzaamheden soms te zitten met een vraagstuk waar je zelf niet mee uit de voeten kunt, maar waar een kennisinstelling wellicht wel antwoord op kan geven.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 juni 2015
Trek de investeerder over de streep met een VFF
Heeft u een nieuw idee en kunt u dit niet zelf financieren?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 7 mei 2015
Vectrix Internationaal helpt Picturae naar de VS
Picturae digitaliseert cultureel erfgoed voor onder meer het Scheepvaartmuseum, Paleis het Loo, het Nationaal Archief, Foam en voetbalclub Ajax. Sinds dit jaar zijn ze ook actief in de VS. Picturae is begonnen met het digitaliseren van herbariumvellen voor het Smithsonian Museum. 'Vellen met gedroogde plantjes ', noemt Chrissie Hendriks , hoofd internationale project, ze ook wel. Het is een klus die twee jaar duurt en daarna is er nog meer potentieel werk bij Smithsonian. Het Amerikaanse bedrijf heeft alleen al negentien musea en omdat er niet veel concurrentie is voor Picturae, zijn er nog veel andere instellingen in de VS waar ze voor aan de slag kunnen.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 14 april 2015
Deal van de maand: Livewords
Privé-investeerders steken 1 miljoen euro in vertaalplatform LiveWords.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 14 april 2015
Stichting Nextstage lanceert het Nextstage early stage fund
Het NextStage Early Stage Fund is van start!
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 april 2015
Indienen WBSO/RDA aanvraag nog tot 5 juli mogelijk
Bezig met het indienen van uw WBSO/RDA aanvraag voor juli 2014?
Lees meer
Lees meer
Woensdag 1 april 2015
Per 1 juli eHerkenning nodig voor aanvraag S&O
Bezig met het aanvragen van een WBSO of RDA? Let op!
Lees meer
Lees meer
Woensdag 11 maart 2015
Eurostars programma open voor indiening
Houdt uw bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten en doet u dit samen met partners buiten Nederland?
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 27 februari 2015
Riskeer geen boete!
Als u vorig jaar gebruik heeft gemaakt van de WBSO en wellicht ook de RDA, dan heeft u inmiddels van het RVO een brief ontvangen waarin staat aangegeven dat u uw gerealiseerde S&O uren en eventueel ook de gerealiseerde kosten en uitgaven moet doorgeven.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 februari 2015
Geef tijdig gerealiseerde uren, kosten en uitgaven WBSO 2013 door!
De komende weken zult u een brief van het RVO kunnen verwachten, waarin u wordt verzocht tijdig uw S&O uren, kosten en uitgaven met betrekking tot 2013 door te geven.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 11 februari 2015
MKB-krediet aanvragen
Als startende of al bestaande ondernemer kunt niet altijd bij uw bank terecht voor een krediet.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 16 januari 2015
Innovatieregeling MKB en onderwijs
Om innovatieve projecten van de grond te krijgen stelt de provincie Noord-Holland vanaf 2014 een subsidieregeling open van € 550.000 om innovatie bij MKB-bedrijven en onderwijsinstellingen in Noord-Holland Noord te stimuleren.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 14 januari 2015
Subsidieregeling internationaal excelleren open voor aanvragen
Er kunnen vanaf 1 januari aanvragen worden ingediend voor het Internationaal Excelleren programma.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 2 januari 2015
Fiscaal voordeel met energieinvesteringsaftrek (EIA)
De RVO.nl heeft eind december de Energielijst 2014 gepubliceerd.
Lees meer
Lees meer
Maandag 1 december 2014
Gratis advies voor uw internationalisering
U hebt een bestaand (software)product en u bent in Nederland al actief op de markt.
Lees meer
Lees meer
Zaterdag 29 november 2014
AgentschapNL wordt RVO.NL
Maandag 6 januari is Rijksdienst voor Ondernemerd Nederland (RVO.nl) officieel van start gegaan.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 28 november 2014
RDA percentage 2014 vastgesteld
Minister Kamps van Economische Zaken heeft het RDA-percentage voor 2014 vastgesteld op 60%.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 29 oktober 2014
Nieuwe naam voor AgentschapNL
Op 7 november is de nieuwe naam bekendgemaakt van AgentschapNL (uitvoeringsorgaan voor onder andere de WBSO): Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 14 oktober 2014
Laagdrempelige subsidie voor scholing ICT-opleidingen
Voor ICT-opleidingen voor uw personeel of voor advies over de duurzame inzetbaarheid (binnen of buiten uw organisatie) van uw personeel, zijn er laagdrempelige mogelijkheden voor subsidies tot 50% van de kosten.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 1 oktober 2014
Deal van de maand 3D Hubs
Onze deal van de maand is die van 3DHubs.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 18 september 2014
Werkkosten personeel: Pas op dat u geen 80% belasting betaalt!
Op prinsjesdag is het nieuwe belastingplan gepresenteerd. Zo bent u als werkgever per 1 januari verplicht om de werkkostenregeling toe te passen.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 17 september 2014
Prinsjesdag 2015: WBSO ongewijzigd, contract research stopt
Het kabinet tornt in 2015 niet aan de voordelen die ondernemers hebben bij de ontwikkeling van o.a. nieuwe software of producten.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 16 september 2014
UvA spin off Euvision overgenomen door Qualcomm
Euvision Technologies BV is verkocht aan chip producent Qualcomm. CEO Harro Stokman vertelde tijdens onze Vectrix bijeenkomst op het Science Park in Amsterdam hoe hij tot deze deal was gekomen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 12 september 2014
Drag-Along: Ik ga ook jouw aandelen verkopen! Term sheet tips, trics and templates
Op donderdag 11 september organiseerden wij wederom de workshop Termsheets & Participatieovereenkomsten.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 11 april 2014
Vectrix Internationaal ondersteunt AMS-IX met haar stap naar de VS
Op 11 april was de officiële opening van AMS-IX USA in New York City op de Clipper Stad Amsterdam. Burgemeester van Amsterdam, Eberhard van de Laan, deed in aanwezigheid van de CEO van AMS-IX Job Witteman tijdens een diner aan boord van de Clipper Stad Amsterdam de opening. Bas Langelaar, oprichter van Vectrix was hierbij aanwezig. Daarna gingen de genodigden op uitnodiging van Amsterdam in Business naar een optreden van Armin van Buuren in Madison Square Garden.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden