Taal
|
 NIEUWSBRIEF
Donderdag 29 november 2018
Masterclass hoe doe ik zaken in de VS Science Park 406 (Matrix V), Amsterdam
Ben je actief in de VS of wil je dat worden, dan is deze masterclass relevant voor jou. Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS. Wat zijn de lessons learned. Wanneer moet je een entiteit in de VS opzetten om daar zaken te doen en hoe zet je dat op. Wat moet je regelen om lokaal personeel aan te nemen en Nederlands personeel uit te zenden naar de VS. Hoe werkt het met belastingen? Dit zijn vragen waarop je in de masterclass antwoord krijgt. Daan Reijnders, CEO van Instant Magazine deelt zijn ervaringen over de stap van zijn bedrijf naar de VS.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 7 november 2018
Masterclass Scaling Up met Verne Harnish (1) AFAS LIVE, Amsterdam
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up.Verne Harnish Scaling Up is ’s werelds meest gebruikte en betrouwbare groeimethodiek voor bedrijven met 10-150 medewerkers. En jij hebt samen met je MT de unieke mogelijkheid om deze methode te leren van de persoon die hem heeft ontwikkeld. Dus zit jouw bedrijf in een doorgroeifase, en wens je meer voorspelbaarheid in jouw groei in 2019? Kom dan op 7 november naar Utrecht. Vectrix relaties krijgen € 100 korting en betalen € 595
Lees meer
Lees meer
Donderdag 18 oktober 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven (3) Science Park Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten, technologie of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox. In deze workshop geven we uitleg over: - de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de - de innovatiebox: 7% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Maandag 15 oktober 2018
SaaStock 2018 Dublin
SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS bedrijven en investeerders. Het is een 3-daags event in Dublin met bootcamps, sprekers en diverse netwerkmomenten. Dit jaar organiseren we op dinsdag tijdens SaaStock wederom de Dutch Drinks voor SaaS-bedrijven en VC's in een Irish Pub. We organiseren dit samen met Endeit Capital, Henq en Prime Ventures. We verwachten net als vorig jaar minimaal 50 aanmeldingen!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 11 oktober 2018
eDay en ScaleUp cafe Kromhouthal Amsterdam
In samenwerking met Emerce organiseert Vectrix het Scale-up Café tijdens eDay. Voor geïnteresseerde scale-ups heeft Vectrix een vrijkaartje voor eDay. Het Scale-up Café heeft maximaal twintig plekken. Graag aanmelden via de aanmeldbutton als je eDay wil bezoeken en kans wil maken aan Scale-up café deel te nemen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 20 september 2018
WBSO & Innovatiebox workshop voor IT/tech-bedrijven N.V. NOM, Groningen
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox. In deze workshop geven we uitleg over:- de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de innovatiebox: 7% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 september 2018
Masterclass termsheet en participatieovereenkomst Amsterdam, Science Park 408
Vectrix organiseert de masterclass termsheet en participatieovereenkomst voor ondernemers die opzoek zijn naar - of in onderhandeling zijn met - Venture Capitalists. Onderwerpen die worden besproken zijn o.a. Hoe werkt het om kapitaal bij een Venture Capitalist aan te trekken? Welke afspraken worden gemaakt, zoals drag along, good leaver, vesting, garanties, etc.? Waarin verschilt het perspectief van een Venture Capitalist en een ondernemer? Hoe waardeer ik mijn bedrijf?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 juli 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven (2) Science Park Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox. In deze workshop geven we uitleg over - de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de innovatiebox: 7% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 juli 2018
Masterclass groeifinanciering Amsterdam, Science Park 406
Vectrix verzorgt de masterclass groeifinanciering voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende groeistap. Je hebt een product of dienst in de markt gezet en bent opzoek naar groeifinanciering tussen de € 500K en € 3 MIO. Wie zijn de verstrekkers van (groei)financiering, naar wat voor bedrijven zijn ze opzoek en welke financieringsregelingen zijn er. Hoe stel ik de groeifinanciering samen middels subsidies, kredieten en risicokapitaal. Financier ik middels eigen vermogen, vreemd vermogen of een mix van beide?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 28 juni 2018
Masterclass zakendoen in de VS, Amsterdam Science Park 406 (Matrix V), Amsterdam
Ben je actief in de VS of wil je dat worden, dan is deze masterclass relevant voor jou. Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS. Wat zijn de 'lessons learned' van Nederlandse ondernemers die de stap naar de VS hebben gezet. Wanneer moet je een entiteit in de VS opzetten om daar zaken te doen en hoe zet je dat op. Wat moet je regelen om lokaal personeel aan te nemen en Nederlands personeel uit te zenden naar de VS. Hoe werkt het met belastingen? Dit zijn vragen waarop je in de masterclass antwoord krijgt.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 1 juni 2018
Masterclass Scaling Up, Amsterdam Amsterdam
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 29 mei 2018
Emerce Tech Live 2018, Amsterdam Beurs van Berlage, Amsterdam
Tech live! is hét event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Tech Live! bestaat uit 6 events onder één dak en vindt op 29 mei plaats in de Beurs van Berlage. Voor de eerste 25 klanten die zich inschrijven hebben we een vrijkaartje
Lees meer
Lees meer
Donderdag 26 april 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven (1) Science Park Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox. In deze workshop geven we uitleg over: - de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de innovatiebox: 7% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 19 april 2018
Masterclass Scaling Up (5)
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 17 april 2018
Duitslanddag (1) De Fabrique, Utrecht
Op dinsdag 17 april organiseert De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) de 3e editie van de Duitslanddag. Hét evenement over zakendoen in Duitsland. Ben je als ondernemer actief op de Duitse markt? Of behoort dit tot jouw ambities? Dan mag je deze dag niet missen!
Lees meer
Lees meer
Woensdag 11 april 2018
Vectrix-NextStage Startup VC deal van het jaar 2018 Oerknal, Science Park Amsterdam
Op woensdag 11 april 2018 zal onder begeleiding van Jort Kelder de 6e Vectrix-NextStage startup VC deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden gratis aanmelden voor dit event. EclecticIQ was de winnaar in 2017. Wie wordt de winnaar in 2018? Op dit event ontmoet je de actieve investeerders in Nederland en de hottest startups en scaleups van dit moment.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 20 maart 2018
Lean Startup Summit Europe B.Amsterdam, 763A Johan Huizingalaan
Lean Startup Summit brings the big ideas from Eric Ries’s books off the page to show how organizations are making them real around the world. Alongside keynotes and case studies, we offer workshops and mentoring sessions at Lean Startup Summit where you can have more immersive experiences, breaking off a chunk of the practice and working through it with our seasoned experts. The learnings you come away with happen on all levels, from the inspirational to the personal.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 9 maart 2018
Masterclass Scaling Up (4)
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 februari 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven Science Park Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en innovatiebox. Kom naar onze workshop als je meer over deze subsidies wilt horen. Ook voor bedrijven die al gebruik maken van de WBSO is deze workshop relevant.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 7 februari 2018
Dutch drinks at SaaStr 2018 San Francisco Consulate General of the Netherlands, 120 Kearny St, San Francisco
Dutch Drinks for Venture Capitalists en Nederlandse SaaS-ondernemers tijdens SaaStr op het Nederlandse Consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Handelsmissie naar Palo Alto, Silicon Valley en SaaStr event in San Francisco Palo Alto, Silicon Valley en San Francisco
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning By Design een handelsreis voor ondernemers en investeerders naar Palo Alto, Silicon Valley en het SaaStr event in San Francisco. Naast het 3-daagse SaaStr event bezoeken we een aantal tech bedrijven en investeerders en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Maandag 29 januari 2018
Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour Rai Amsterdam
Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour plaats in de RAI in Amsterdam. Voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin, andere cryptocurrencies en Blockchain technologie. Vectrix klanten en relaties krijgen 50% korting op de toegang. Vraag je kortingscode aan door op de aanmeldknop te drukken.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 januari 2018
Masterclass Scaling Up (3) Amsterdam
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 15 december 2017
Masterclass Scaling Up (2) Den Haag
De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Woensdag 13 december 2017
Masterclass: hoe ga ik voldoen aan de nieuwe EU-privacy wetgeving Anne Frankstraat 121, Amsterdam
Vectrix organiseert in samenwerking met Solv advocaten een masterclass over de nieuwe EU-privacy wetgeving. Deze nieuwe wetgeving is relevant voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals webshops en vele andere IT bedrijven. Tot 25 mei 2018 krijgen organisaties de tijd om aan deze nieuwe wet te voldoen.
Lees meer
Lees meer
Maandag 4 december 2017
Reis naar TechCrunch Disrupt Berlijn Berlijn
Vectrix organiseert een reis voor investeerders en startups naar TechCrunch Disrupt in Berlijn op 4 en 5 december. TechCrunch is het langslopende tech event voor startups en investeerders in de VS. In Londen of Berlijn wordt jaarlijks de Europese variant georganiseerd. Voor een aantal startups hebben wij een paviljoen en toegangskaartjes tot het event geregeld. Schrijf je snel in. De inschrijving sluit 10 oktober.
Lees meer
Lees meer
Zondag 5 november 2017
Reis voor investeerders naar Tel Aviv, Israel Tel Aviv
PerspeXo organiseert in samenwerking met Vectrix en het NextStage Early Stage Fund een reis naar Tel Aviv in Israel. Doel van de reis is om te leren van de VC/accelerator industrie die daar al jaren actief is en het versterken van de relaties tussen startup- en investeerdersecosystemen in NL en Israël. Tijdens het programma brengen we bezoeken aan investeerders, accelerators, co-working spaces en interessante tech ondernemingen in Tel Aviv. Op de Nederlandse ambassade in Tel Aviv organiseren we een netwerkborrel voor NL en Israëlische investeerders en ondernemers.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 2 november 2017
Workshop WBSO & Innovatiebox voor tech-bedrijven Science Park Amsterdam
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie. Wil je vanaf 1 januari 2018 (weer) gebruik maken van deze regeling dan moet voor eind november een aanvraag worden ingediend. In deze workshop geven we uitleg over de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox: 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan WBSO-innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 2 november 2017
Hoe ga ik voldoen aan de nieuwe EU-privacy wetgeving Science Park 406, Amsterdam
Vectrix organiseert in samenwerking met Solv advocaten een masterclass over de nieuwe EU-privacy wetgeving. Deze nieuwe wetgeving is relevant voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals webshops en vele andere IT bedrijven. Tot 25 mei 2018 krijgen organisaties de tijd om aan deze nieuwe wet te voldoen. Als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, hebben organisaties die persoonsgegevens verwerken meer verplichtingen. Organisaties krijgen een verantwoordingsplicht. Dit houdt in dat zij met documenten moeten kunnen aantonen dat zij de juiste organisatorische en technische maatregelen hebben genomen om aan de AVG te voldoen.
Lees meer
Lees meer
Maandag 30 oktober 2017
Winning by Design Academy Amsterdam, Palo Alto (online)
Over enkele weken begint het Academy programma weer met 3 cursussen. - Sales Mastery Fundamentals - Growth mastery Fundamentals - Design a High Velocity Sales Organization
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 13 oktober 2017
Masterclass Scaling Up (1) Midden Nederland
De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2
Lees meer
Lees meer
Maandag 9 oktober 2017
Masterclass doing business in the USA Science Park 406 (Matrix V), Amsterdam
Vectrix organiseert samen met haar partners een masterclass over zaken doen in de VS. Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS. Wat zijn de lessons learned. Wat moet je allemaal regelen om en bedrijf in de VS op te zetten, om lokaal personeel aan te nemen en Nederlands personeel uit te zenden naar de VS.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 5 oktober 2017
eDay and ScaleUp cafe Kromhouthal, Amsterdam
In samenwerking met Emerce organiseert Vectrix het ScaleUp café tijdens eDay. Voor Vectrix klanten en relaties hebben we een aantal vrijkaartjes voor eDay en het ScaleUp café.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 3 oktober 2017
Workshop R&D tax incentives WBSO and Innovation box for IT & Tech companies at 42workspace 42workspace, Rotterdam
Is your company developing new technology, software or products and located in the Netherlands? Then don’t forget to make use of innovation tax incentives and grants! In this workshop we will explain the R&D tax incentives WBSO and Innovation box for IT & tech-companies and how to apply.
Lees meer
Lees meer
Maandag 18 september 2017
Reis naar SaaStock Dublin Dublin
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning by Design van maandag 18 september t/m woensdag 20 september een reis naar SaaStock in Dublin voor SaaS bedrijven en investeerders. SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS ondernemers en VC’s.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 7 september 2017
Masterclass Scaling Up Midden Nederland
De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 juni 2017
Seminar internationaal groeien Science Park Amsterdam
Vectrix helpt ondernemers met hun internationale groei in de UK, Duitsland en de Verenigde Staten. We doen dat o.a. via onze Hubs in Londen, Berlijn, New York City en San Francisco/Bay area. Wil je meer weten over onze Hubs en wat wij voor jou kunnen betekenen bij je internationale groei kom dan naar deze bijeenkomst.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 18 mei 2017
Workshop WBSO subsidie en innovatiebox voor IT, online, media, software en tech bedrijven (1) Science Park Amsterdam
Aan de hand van concrete klantcases zal Vectrix ingaan op -de WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 9 mei 2017
ScaleUp Summit, raise the bar Beurs van Berlage, Amsterdam
De ScaleUp Company organiseert in samenwerking met Vectrix op dinsdag 9 mei 2017 voor de zevende keer de ScaleUp Summit. Het enige event dat je concreet helpt groeien door je tools te bieden. Dat is nú nodig, de middelmaat wordt gescheiden van de goede ondernemers. De crisis is officieel voorbij. De markt is klaar voor het pakken van kansen. Je hebt geen excuses meer om niet het maximale uit je bedrijf te halen. Sterker… je kunt de lat nú hoger leggen!
Lees meer
Lees meer
Maandag 8 mei 2017
Masterclass M&A Apollolaan 153, 1077 AS Amsterdam
IMPROVED Corporate Finance geeft in samenwerking met Vectrix een training fusies en overnames (M&A). Deze training is primair bedoeld voor ondernemers, financieel directeuren en DGA’s die betrokken zijn bij een M&A-traject of hiertoe aan het oriënteren zijn. Voor investeerders en andere (finance) professionals is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 26 april 2017
Angel Capital Association Summit San Francisco San Francisco
Join 700 plus angel for investors for the annual Angel Capital Association Summit is the world’s premier professional development event for angel investors. ACA members, other accredited investors and professionals in the startup ecosystem are invited to attend the event in San Francisco. Not only is San Francisco a world-class city with much to do, but it has the highest concentration of top angels, VCs, and amazing high growth entrepreneurs.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 18 april 2017
Silicon Valley Sales Academy Amsterdam
Design A High Velocity Sales Organization & Silicon Valley Sales Mastery Fundamentals.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 april 2017
Vectrix-NextStage Startup Deal van het jaar Oerknal, Science Park 306, Amsterdam
Op 13 april was de 5e verkiezing van de Vectrix-NextStage Startup deal van het jaar, met als winnaar EclecticIQ. De top 5 genomineerden die door Jort Kelder werden geïnterviewd waren: Bynder, EclecticIQ, InvoiceFinance, Recruitz. HotelChamp. Op 12 april 2018 hebben we de volgende verkiezing!
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 11 april 2017
Het uitzenden van personeel naar de VS Science Park 406 (Matrix V), Amsterdam
Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om personeel en/of oprichters van een NL bedrijf uit te zenden naar de VS. In deze workshop gaan we onder andere in op visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, cultuurverschillen en fiscale en juridische consequenties.
Lees meer
Lees meer
Zondag 12 maart 2017
Vectrix reis naar Berlijn Berlin
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders die meer van de Duitse markt en in het bijzonder Berlijn willen weten. Heb je plannen om een vestiging in Berlijn/Duitsland te openen, wil je actief worden op de Duitse markt, ben je opzoek naar lokale partners en/of wil je geïnspireerd raken dan is deze reis iets voor jou! We brengen o.a. een bezoek aan Contorion: een participatie van Endeit Capital en Project A Ventures, co-working spaces, accelerators, diverse Duitse en NL ondernemers en investeerders en onze partners in Berlijn. Op dinsdagmiddag organiseren we een netwerkbijeenkomst met borrel op de Nederlandse ambassade in Berlijn voor Nederlandse en Duitse genodigden.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 16 februari 2017
Workshop WBSO subsidie en innovatiebox voor IT, online, media, software en tech bedrijven Science Park Amsterdam
Aan de hand van concrete klantcases zullen we ingaan op - de WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 februari 2017
Workshop kredieten Science Park 406, Matrix V, Amsterdam
Vectrix organiseert de workshop kredieten voor MKB ondernemers. Voor innovatietrajecten en (internationale) expansie zijn er diverse kredieten beschikbaar via de bank en/of overheid. In deze workshop behandelen we het innovatiekrediet, het (innovatief) borgstellingskrediet en de vroege fase financiering. We doen dit aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 17 januari 2017
Start jaarprogramma scaling up tech companies Nederland
In samenwerking met de Scale Up company organiseert Vectrix het jaarprogramma scaling up tech companies. Het programma is voor ondernemers en teams van software- en technologiebedrijven die in 2017 willen dóórgroeien naar de volgende fase
Lees meer
Lees meer
Woensdag 21 december 2016
Introductie seminar Scaling Up B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A
Verne Harnish is de auteur van de wereldwijde bestseller Scaling Up. Harnish is al meer dan 15 jaar de groeigoeroe met een groeimethode die vele tienduizenden bedrijven laat groeien. Kees de Jong, oprichter van de Scale Up company is idolaat van deze methodiek en doceert en implementeert deze methodiek al jaren bij diverse bedrijven. In samenwerking met Vectrix start in januari 2017 het groepsprogramma Scaling Up Tech companies. Tijdens dit gratis seminar krijg je meer te horen over de Scaling Up methode en het jaarprogramma voor 2017.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 8 november 2016
Masterclass Scaling Up met Verne Harnish Beurs van Berlage, Amsterdam
In samenwerking met de ScaleUp company organiseert Vectrix deze unieke Masterclass Scaling Up met Verne Harnish. Dinsdag 8 november 2016 is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw bedrijfsgroei. Want waardevolle ideeën verdienen een uitstekende uitvoering.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 27 oktober 2016
Vectrix-NextStage en Rabobank Investormatch Mondriaantoren Amsterdam
Acht innovatieve groeiondernemers presenteren zich aan de investeerders en relaties van Vectrix-NextStage en Rabobank Amsterdam. Investeerders kunnen zich via de 'aanmeldknop' registreren voor het event.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 14 oktober 2016
Essentials of a Modern Inside Sales Professional TQ, Singel 542, Amsterdam
Learn insights from the heart of tech - Silicon Valley - about the transformation of the modern sales professional into a person who educates, not pitches, relays insights, has conversations, and is focused to solve the customers problem. Why do we need them? How to create this? And what actions do you need to take?00 uur is voor iedere software/online bedrijf met groei-ambities.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 oktober 2016
Workshop Termsheet en Participatieovereenkomst Science Park 406, Matrix V, Amsterdam
Vectrix organiseert de workshop Termsheet en Participatieovereenkomst. Aan de hand van een praktijkcase behandelen we onderwerpen als: hoe werken de onderhandelingen met een investeerder, wat staat er in een termsheet en een participatieovereenkomst, hoe waardeer ik mijn bedrijf en hoe werkt een boekenonderzoek.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 6 oktober 2016
Emerce Eday Kromhouthal, Amsterdam
Dit jaar is Vectrix wederom partner van Emerce eDay. De twaalfde editie van Emerce eDay staat volledig in het teken van Disruption. Sprekers van o.a. Elastic, Catawiki, Baidu, 3DUniversum en natuurlijk de top 10 European startups 2016 award. Duik een dag in de wereld van eDay, waar grote merken, stoere start ups en bijzondere gesprekken de boventoon voeren
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 september 2016
Workshop: werkgeverschap van Nederlandse expats in de VS Science Park 400, Amsterdam
Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om personeel uit te zenden naar de VS. In deze workshop gaan we onder andere in op Visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, fiscale en juridische consequenties. Wellicht niet de leukste zaken om te regelen maar wel belangrijk!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 september 2016
Dag van het nieuwe financieren tijdens Amsterdam Capital Week B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam
Kom donderdag 29 september naar de Dag van het Nieuwe Financieren in Amsterdam. Een evenement speciaal voor ondernemers met een plan. Tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren zijn er verschillende workshops en is er volop kans om te sparren met experts tijdens inloopsessies. Een mooie kans om meer te weten te komen over thema’s als crowdfunding en Lease. Of leer bijvoorbeeld een goede pitch voorbereiden tijdens één van de workshop. Heeft u een ijzersterk plan? Doe dan mee aan de pitchwedstrijd en overtuig het publiek en de jury.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 27 september 2016
Vectrix-Endeit Capital networking event at the Dutch Embassy in London 38 Hyde Park Gate, London SW7 5DP
Vectrix-Endeit Capital networking event at the Dutch embassy in London for Dutch and UK Business Angels, VC's and potential business partners. We are visiting London with a group of 15 IT startups, scaleups and business angels from Amsterdam (The Netherlands).
Lees meer
Lees meer
Zondag 25 september 2016
Vectrix reis naar Londen Londen
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar Londen. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en UK ondernemingen in Londen. Op de Nederlandse ambassade in Londen organiseren we een borrel voor NL en UK investeerders en ondernemers. Aansluitend op onze reis kun je woensdag en donderdag Ecommerce Expo in Londen bezoeken.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 september 2016
Workshop WBSO subsidie en Innovatiebox voor internet-, software- en technologiebedrijven Science Park Amsterdam
Aan de hand van concrete klantcases zullen we o.a. ingaan op: De WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk. De Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 1 september 2016
Workshop software-octrooien Science Park Amsterdam
Vectrix organiseert een workshop over octrooien (patenten), in het bijzonder over software-octrooien. Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen besproken: - Wat is een octrooi? - Hoe verdien ik geld met een (software-)octrooi? - Hoe voorkom ik dat een ander geld verdient met mijn uitvinding?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 juli 2016
Workshop: hoe maak ik enthousiaste klanten verkoper van mijn bedrijf Science Park Amsterdam
Marketeers zijn altijd op zoek naar nieuwe verkoopkanalen. Het activeren van je eigen klanten om nieuwe klanten binnen te halen ligt voor de hand, maar levert dat genoeg op? Member Get Member Company maakt van enthousiaste klanten verkopers voor bedrijven als T-Mobile, Menzis, Essent, Hema en de Staatsloterij en hielp hen in de afgelopen jaren aan meer dan €100 mln extra omzet.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 23 juni 2016
Workshop: verhoog website conversie met zelflerende zoektechnologie Science Park Amsterdam
Zelflerende zoekmachines op uw website kunnen een enorme boost geven aan conversie, sales en user-experience. Kom op 23 juni naar de workshop van 904 Labs.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 16 juni 2016
Pitch4more A’DAM Toren – The Loft, Overhoeksplein 1, Amsterdam
Rabobank nodigt u uit voor de finale van Rabo Pitch4More op 16 juni 2016 in de A’DAM Toren in Amsterdam. Startups uit de muziek- en creatieve industrie pitchen hun business idee voor Accelerators, Incubators, Investeerders en de jury. Na afloop is er ruimte om te netwerken en de deelnemers te ontmoeten.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 juni 2016
Workshop Subsidies en fiscale voordelen voor IT/Tech bedrijven Science Park Amsterdam
Aan de hand van concrete klantcases zullen we o.a. ingaan op de WBSO, Innovatiebox, Kredieten en export subsidie (SIB)
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 31 mei 2016
Vectrix-NAF Biz networking event at Dutch Consulate in San Francisco 120 Kearny St, suite 3100 San Francisco,
Networking event Vectrix and NAF Biz at the Dutch Consulate in San Francisco for US and Dutch entrepreneurs and investors.
Lees meer
Lees meer
Maandag 30 mei 2016
Vectrix reis naar San Francisco, Silicon Valley & Los Angeles SF / SV / LA
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar San Francisco, Silicon Valley en Los Angeles. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en VS ondernemingen in San Francisco, Silicon Valley en Los Angeles. Op het Nederlandse consulaat in San Francisco organiseren we een borrel voor NL en VS investeerders en ondernemers. Het is mogelijk om met de volledige reis mee te gaan of alleen SF/SV of Los Angeles.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 10 mei 2016
Scaling Up Summit 2016 Landgoed de Horst, Driebergen
Dit jaar de sterkste 'line up' op de Scale Up Summit ooit. Uiteraard groeigoeroe Verne Harnish.. maar ook Alexander Osterwalder.. de uitvinder van het 'Business Model Canvass' en als bonus Jeff Sutherland (co founder van Scrum (!) en Adele Revella, die je alles gaat vertellen over sales.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 22 april 2016
Scrum Crash Course Amsterdam
Met scrum spelen ondernemingen snel en slagvaardig in op veranderingen in de markt, de klantvraag of het team. Vectrix organiseert samen met Spark en Ekipa een ééndaagse Scrum Crash Course. Met deze Crash Course leer je de basisprincipes van scrum en doe je oefeningen om het gelijk in praktijk te brengen. Programma volle dag met theorie, modellen, oefeningen en veel praktische tips. Voor wie Deze workshop is bedoeld voor iedereen die werkt met software-ontwikkeling, bijvoorbeeld ondernemers, managers, projectmanagers en programmeurs. We hebben ruimte voor minimaal 15 en maximaal 32 deelnemers.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 april 2016
Vectrix-NextStage Startup deal van het Jaar 2015 - 2016 Oerknal, Science Park 306, Amsterdam
Op 14 april 2016 reikten wij weer de Vectrix-NextStage Startup Deal van het Jaar uit. BUX, Bloomon en Studocu waren dit jaar de top 3 genomineerden. De jury koos Bloomon als winnaar. "Bloomon had de meeste envy factor" zoals juryvoorzitter Edwin Hengstmengel van Endeit Capital zei. Wij hadden deze deal graag gedaan. Bloomon, gefeliciteerd, jullie gaan mee met één van onze handelsreizen naar New York City, San Francisco, Londen of Berlijn!
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 22 maart 2016
Networking event Dutch Embassy in Berlin Amsterdam Science Park
Vectrix networking event for NL and German investors and entrepreneurs at het Dutch embassy in London.
Lees meer
Lees meer
Zondag 20 maart 2016
Vectrix reis naar Berlijn (vol) Berlijn
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar Berlijn. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en Duitse ondernemingen in Berlijn. Op de Nederlandse ambassade in Berlijn organiseren we op dinsdagmiddag samen met Business Angels Netzwerk Deutchland (BAND), Angel Funding Germany en Endeit Capital en borrel met pitches voor investeerders.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 februari 2016
Masterclass Investor Ready - 25 februari 2016 Science Park Amsterdam
Wij helpen je in deze training je propositie voor investeerders naar een hoger niveau te brengen zodat je een hogere kans op succes hebt.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 16 februari 2016
Workshop Termsheet & Participatieovereenkomst Amsterdam Science Park
Vectrix organiseert in samenwerking met Newion Investments en Certa Legal de workshop Termsheet en Participatieovereenkomst. Aan de hand van een praktijkcase behandelen we onderwerpen als: hoe werken de onderhandelingen met een investeerder, wat staat er in een termsheet en een participatieovereenkomst, hoe waardeer ik mijn bedrijf en hoe werkt een boekenonderzoek.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 januari 2016
Masterclass Investor Ready Amsterdan Science Park
Voor ondernemers die geld willen ophalen bij Business Angels, Seed & Venture Capital Fondsen. Wij helpen je in deze training je propositie voor investeerders naar een hoger niveau te brengen zodat je een hogere kans op succes hebt.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.