Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL

Afbeeldingsresultaat voor san francisco bay bridge jpg

De inschrijving sluit 31 oktober.

Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning By Design een handelsreis voor SaaS-ondernemers en investeerders naar het SaaStr event in San Francisco. Voor de deelnemers organiseren wij rondom SaaStr een additioneel programma, waaronder een dagprogramma in Palo Alto, Silicon Valley.

SaaStr gaat over ScalingUp, funding en strategie. De snelstgroeiende SaaS-bedrijven en belangrijkste investeerders in de SaaS-industrie komen naar dit event in San Francisco!

Voorlopig programma:
Zondagavond 4 februari. Welkomstborrel & kennismaking groep in Palo Alto
Maandag 5 februari. Tour en bedrijfsbezoeken in Palo Alto (Silicon Valley), waaronder een masterclass SaaS sales door Winning by Design.
Dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari SaaStr event in San Francisco.
Dutch Drinks voor deelnemers aan SaaStr op het consulaat in San Francisco.

Inschrijven 
We hebben plaats voor maximaal 15 deelnemers. Per onderneming kunnen er niet meer dan twee personen mee met onze reis. Als je interesse hebt meld je dan aan via de aanmeldknop op deze pagina. Dan ontvang je nadere info en kun je daarna beslissen of je meegaat.

Kosten
Indien je voor een missievoucher in aanmerking komt dan kost de reis € 2.495 anders € 3.995. Informeer bij Vectrix naar de mogelijkheden voor deze voucher. De programmabijdrage is inclusief toegangskaartje voor het 3-daagse SaaStr event in San Francisco ($ 899 p.p.), hotelovernachtingen en ons programma in Palo Alto en San Francisco. Je vlucht moet je zelf boeken en betalen.

Over Vectrix Internationaal
Via ons internationaal partnernetwerk helpen wij jouw bedrijf groeien in Europa en Noord-Amerika. In diverse wereldsteden in Europa en Noord-Amerika hebben wij een netwerk opgebouwd en zorgvuldig lokale specialisten geselecteerd die altijd voor je klaar staan. Wil je in contact komen met deze experts of meer weten over onze diensten neem dan contact met ons op.

Waar:
Palo Alto, Silicon Valley en San Francisco
Van:
Zondag 4 februari 2018
Tot:
Vrijdag 9 februari 2018
Tijd:
00:00
Prijs:
€ 2.495 + missievoucher
Deel op: