Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Strategie
  • Toon archief
Woensdag 13 december 2017
Masterclass: hoe ga ik voldoen aan de nieuwe EU-privacy wetgeving
Vectrix organiseert in samenwerking met Solv advocaten een masterclass over de nieuwe EU-privacy wetgeving. Deze nieuwe wetgeving is relevant voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals webshops en vele andere IT bedrijven. Tot 25 mei 2018 krijgen organisaties de tijd om aan deze nieuwe wet te voldoen.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 15 december 2017
Masterclass Scaling Up
De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 januari 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en innovatiebox. Kom naar onze workshop als meer over deze subsidies wilt horen
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Handelsmissie naar Palo Alto, Silicon Valley en SaaStr event in San Francisco
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning By Design een handelsreis voor ondernemers en investeerders naar Palo Alto, Silicon Valley en het SaaStr event in San Francisco. Naast het 3-daagse SaaStr event bezoeken we een aantal tech bedrijven en investeerders en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Vectrix-NextStage Startup VC deal van het jaar 2018
Op 12 april 2018 zal de 6e Vectrix-NextStage startup VC deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden aanmelden voor dit event. EclecticIQ was de winnaar in 2017. Wie wordt de winnaar in 2018? Zie onze lijst van genomineerden. Sta je er zelf nog niet bij en hoor je wel op deze lijst, stuur ons dan een email.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden