Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Strategie
  • Toon archief
Maandag 30 oktober 2017
Winning by Design Academy
Over enkele weken begint het Academy programma weer met 3 cursussen. - Sales Mastery Fundamentals - Growth mastery Fundamentals - Design a High Velocity Sales Organization
Lees meer
Lees meer
Donderdag 2 november 2017
Hoe ga ik voldoen aan de nieuwe EU-privacy wetgeving
Vectrix organiseert in samenwerking met Solv advocaten een masterclass over de nieuwe EU-privacy wetgeving. Deze nieuwe wetgeving is relevant voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals webshops en vele andere IT bedrijven. Tot 25 mei 2018 krijgen organisaties de tijd om aan deze nieuwe wet te voldoen. Als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, hebben organisaties die persoonsgegevens verwerken meer verplichtingen. Organisaties krijgen een verantwoordingsplicht. Dit houdt in dat zij met documenten moeten kunnen aantonen dat zij de juiste organisatorische en technische maatregelen hebben genomen om aan de AVG te voldoen.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 2 november 2017
Workshop WBSO & Innovatiebox voor tech-bedrijven
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie. Wil je vanaf 1 januari 2018 (weer) gebruik maken van deze regeling dan moet voor eind november een aanvraag worden ingediend. In deze workshop geven we uitleg over de WBSO: (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox: 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan WBSO-innovatieprojecten.
Lees meer
Lees meer
Zondag 5 november 2017
Reis voor investeerders naar Tel Aviv, Israel
PerspeXo organiseert in samenwerking met Vectrix en het NextStage Early Stage Fund een reis naar Tel Aviv in Israel. Doel van de reis is om te leren van de VC/accelerator industrie die daar al jaren actief is en het versterken van de relaties tussen startup- en investeerdersecosystemen in NL en Israël. Tijdens het programma brengen we bezoeken aan investeerders, accelerators, co-working spaces en interessante tech ondernemingen in Tel Aviv. Op de Nederlandse ambassade in Tel Aviv organiseren we een netwerkborrel voor NL en Israëlische investeerders en ondernemers.
Lees meer
Lees meer
Maandag 4 december 2017
Reis naar TechCrunch Disrupt Berlijn
Vectrix organiseert een reis voor investeerders en startups naar TechCrunch Disrupt in Berlijn op 4 en 5 december. TechCrunch is het langslopende tech event voor startups en investeerders in de VS. In Londen of Berlijn wordt jaarlijks de Europese variant georganiseerd. Voor een aantal startups hebben wij een paviljoen en toegangskaartjes tot het event geregeld. Schrijf je snel in. De inschrijving sluit 10 oktober.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 13 december 2017
Masterclass: hoe ga ik voldoen aan de nieuwe EU-privacy wetgeving
Vectrix organiseert in samenwerking met Solv advocaten een masterclass over de nieuwe EU-privacy wetgeving. Deze nieuwe wetgeving is relevant voor organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals webshops en vele andere IT bedrijven. Tot 25 mei 2018 krijgen organisaties de tijd om aan deze nieuwe wet te voldoen.
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Handelsmissie naar Palo Alto, Silicon Valley en SaaStr event in San Francisco
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning By Design een handelsreis voor ondernemers en investeerders naar Palo Alto, Silicon Valley en het SaaStr event in San Francisco. Naast het 3-daagse SaaStr event bezoeken we een aantal tech bedrijven en investeerders en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco. De inschrijving sluit 31 oktober.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Vectrix-NextStage Startup VC deal van het jaar 2018
Op 12 april 2018 zal de 6e Vectrix-NextStage startup VC deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden aanmelden voor dit event. EclecticIQ was de winnaar in 2017. Wie wordt de winnaar in 2018? Zie onze lijst van genomineerden. Sta je er zelf nog niet bij en hoor je wel op deze lijst, stuur ons dan een email.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden