Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Strategie
  • Toon archief
Donderdag 25 januari 2018
Masterclass Scaling Up
Vectrix organiseert in samenwerking met de Scale Up company deze unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up, mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish, is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.
Lees meer
Lees meer
Maandag 29 januari 2018
Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour
Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour plaats in de RAI in Amsterdam. Voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin, andere cryptocurrencies en Blockchain technologie. Vectrix klanten en relaties krijgen 50% korting op de toegang. Vraag je kortingscode aan door op de aanmeldknop te drukken.
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Handelsmissie naar Palo Alto, Silicon Valley en SaaStr event in San Francisco
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en Winning By Design een handelsreis voor ondernemers en investeerders naar Palo Alto, Silicon Valley en het SaaStr event in San Francisco. Naast het 3-daagse SaaStr event bezoeken we een aantal tech bedrijven en investeerders en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 7 februari 2018
Dutch drinks at SaaStr 2018 San Francisco
Dutch Drinks for Venture Capitalists en Nederlandse SaaS-ondernemers tijdens SaaStr op het Nederlandse Consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 februari 2018
Workshop WBSO & Innovatiebox voor IT/tech-bedrijven
Ontwikkelt je bedrijf nieuwe producten of software, dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en innovatiebox. Kom naar onze workshop als meer over deze subsidies wilt horen. Ook voor bedrijven die al gebruik maken van de WBSO is deze workshop relevant.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Vectrix-NextStage Startup VC deal van het jaar 2018
Op 12 april 2018 zal de 6e Vectrix-NextStage startup VC deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden aanmelden voor dit event. EclecticIQ was de winnaar in 2017. Wie wordt de winnaar in 2018? Zie onze lijst van genomineerden. Sta je er zelf nog niet bij en hoor je wel op deze lijst, stuur ons dan een email.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden