Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL

Opzoek naar een business angel, seed of venture capital fonds? Wij investeren zelf, brengen ondernemers in contact met investeerders en helpen actief mee kapitaal aan te trekken.

Zoek jij hulp bij het vinden van een investeerder stuur jouw 2-pager en pitch deck naar ons op en bekijk hier onze aanpak!

Pre-Seed
Voor bedrijven in de vroege fase hebben wij ons eigen NextStage Early Stage Fund. Wij zoeken bedrijven die zich richten op potentieel interessante groeimarkten met een financieringsvraag tussen de € 100K - € 500K. We zien graag teams met minimaal 1 tech-founder. Het team moet coachbaar, “agile” en opportunistisch, maar ook realistisch zijn. We houden van aanpakkers. We zien graag bedrijven die minimaal een prototype en eerste (betalende) gebruikers hebben. Als je nog alleen bent of nog werkt aan een idee, dan ben je voor ons nog te vroeg. We raden je dan aan om naar accelerator programma’s te kijken, opzoek te gaan naar friends, family, fools (FFF) of individuele business angels.

Seed
Heb je een product op de markt, tractie/klanten, wil je opschalen en heb je een financieringsvraag van € 300K - € 1 MIO dan kan het NextStage Early Stage Fund eventueel samen met een ander fonds mogelijk interessant zijn. De meeste seed capital fondsen in Nederland zoeken bedrijven met minimaal € 10K (recurring) omzet per maand. Wij durven eerder in te stappen en bij interesse kunnen wij desgewenst de lead nemen in deze investeringsronde of als co-investeerder optreden.

Venture Capital
Ben je opzoek naar € 1 MIO of meer dan kunnen we je helpen bij het aantrekken van (internationale) Venture Capital fondsen.