Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Administratie
EN | NL

Kies een Hub & bekijk hier onze diensten!

Een Hub is een wereldstad waar wij al onze diensten aanbieden. In deze steden hebben wij zorgvuldig lokale specialisten geselecteerd die altijd voor je klaar staan. Wil je in contact komen met deze experts? Neem contact met ons op!

Berlijn

Berlijn

Duitsland heeft een GDP vaan en is daarmee de grootste economie van Europa. Berlijn is een van de belangrijkste tech en startup hubs in Europa. Het aantal startups is de laatste jaren hard gegroeid en er wordt veel kapitaal in startups geïnvesteerd. Het succes van Berlijn heeft te maken met het goedkope levensonderhoud en de nabijheid van talentenpools in Oost-Europa. Het heeft een open en creatieve cultuur, waarin startups elkaar opzoeken en kennis en ervaring delen.

Londen

Londen

De UK, met een GDP van rond de 1.7 biljard, is de op twee na grootste economie van de EU. In Oost-Londen ontwikkelt zich een levendige hightech scene. de bedrijvigheid clustert zich in de opkomende wijken Shoreditch en Clerkenwell en vormen de ‘Silicon Roundabout’. De overheid zet deze ontwikkeling met de ‘Tech City strategy’ kracht bij en het is de ambitie om Londen wereldwijd tot een van de belangrijkste Tech centra te ontwikkelen. Londen heeft in Europa een van de beste startup ecosystemen. Wil je meer weten of onze lokale partners en diensten in Londen en de UK leren kennen? Stuur een mail!

New York

New York

New York is de meest dichtbevolkte stad van de Verenigde Staten. De zogenaamde 'Silicon Alley' huisvest de meeste high techbedrijven in de stad. in 2014 had de stad al meer dan 300,000 inwoners werkzaam in tech. 

San Francisco

San Francisco

San Francisco is thuisbasis voor onder andere bedrijven als Dropbox, Airbnb, Yelp, Pinterest, Twitter, Salesforce en Uber en daarmee het culturele, commerciële en financiële hoofdstad van de provincie Californie. Vooral Silicon Valley trekt veel technisch talent aan en ook investeerders weten hun weg tot dit deel van SF goed te vinden. 

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam gooit momenteel hoge ogen met de Startup Delta van Neelie Kroes die van de stad een start-up stad moeten maken. Inmiddels staat Amsterdam op de tweede plaats, vlak achter Londen, zo blijkt uit de European Digital City Index. Amsterdam profiteert van veel hoogwaardig geschoold personeel, dat in meerdere talen kan werken en de stad beschikt over voldoende toegang tot de wereldwijde ondernemerswereld dankzij een goed ondernemersklimaat.