Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Administratie
EN | NL

ONze HuBS in Berlijn, Londen, New York city, San Francisco/Bay Area!

Via onze Hubs helpen wij jouw bedrijf groeien in internationale markten. Ze kunnen als uitvalsbasis dienen voor jouw internationale groei. In deze steden hebben wij een netwerk opgebouwd en zorgvuldig lokale specialisten geselecteerd die altijd voor je klaar staan. Wil je in contact komen met deze experts of meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!

Geregeld organiseren we reizen naar onze Hubs om je in contact te brengen met het locale ecosysteem van ondernemers, investeerders, co-working spaces, coaches en experts. We laten je zien hoe andere Nederlandse ondernemers het hebben aangepakt en wat de geleerde lessen zijn. Via onze agenda kondigen we onze reizen aan.

Berlijn

Berlijn

Duitsland heeft een GDP vaan en is daarmee de grootste economie van Europa. Berlijn is een van de belangrijkste tech en startup hubs in Europa. Het aantal startups is de laatste jaren hard gegroeid en er wordt veel kapitaal in startups geïnvesteerd. Het succes van Berlijn heeft te maken met het goedkope levensonderhoud en de nabijheid van talentenpools in Oost-Europa. Het heeft een open en creatieve cultuur, waarin startups elkaar opzoeken en kennis en ervaring delen.

Londen

Londen

De UK, met een GDP van rond de 1.7 biljard, is de op twee na grootste economie van de EU. In Oost-Londen ontwikkelt zich een levendige hightech scene. de bedrijvigheid clustert zich in de opkomende wijken Shoreditch en Clerkenwell en vormen de ‘Silicon Roundabout’. De overheid zet deze ontwikkeling met de ‘Tech City strategy’ kracht bij en het is de ambitie om Londen wereldwijd tot een van de belangrijkste Tech centra te ontwikkelen. Londen heeft in Europa een van de beste startup ecosystemen. Wil je meer weten of onze lokale partners en diensten in Londen en de UK leren kennen? Stuur een mail!

New York City

New York City

New York is de meest dichtbevolkte stad van de Verenigde Staten. De zogenaamde 'Silicon Alley' huisvest de meeste high techbedrijven in de stad. in 2014 had de stad al meer dan 300,000 inwoners werkzaam in tech. 

San Francisco/Bay Area

San Francisco/Bay Area

San Francisco is thuisbasis voor onder andere bedrijven als Dropbox, Airbnb, Yelp, Pinterest, Twitter, Salesforce en Uber en daarmee het culturele, commerciële en financiële hoofdstad van de provincie Californie. Vooral Silicon Valley trekt veel technisch talent aan en ook veel investeerders zijn in dit deel van de Bay Area gevestigd.

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam gooit momenteel hoge ogen als  start-up stad van Europa. Inmiddels staat Amsterdam op de tweede plaats, vlak achter Londen, zo blijkt uit de European Digital City Index. Amsterdam profiteert van veel hoogwaardig geschoold personeel, dat in meerdere talen kan werken en de stad beschikt over voldoende toegang tot de wereldwijde ondernemerswereld dankzij een goed ondernemersklimaat.