Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Administratie
EN | NL
Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Waar:
Berlijn
Van:
Zondag 12 maart 2017
Tot:
Woensdag 15 maart 2017
Tijd:
20:00 - 10:00
Prijs:
€ 750 + SIB voucher of € 1.500

Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders die meer van de Duitse markt en in het bijzonder Berlijn willen weten. Heb je plannen om een vestiging in Berlijn/Duitsland te openen, wil je actief worden op de Duitse markt en/of wil je geïnspireerd raken dan is deze reis iets voor jou!

Berlijn is een van de belangrijkste tech en startup hubs in Europa. Het aantal startups is de laatste jaren hard gegroeid en er wordt veel kapitaal in startups geïnvesteerd. Het succes van Berlijn heeft te maken met het goedkope levensonderhoud en de nabijheid van talentenpools in Oost-Europa. Het heeft een open en creatieve cultuur, waarin startups elkaar opzoeken en kennis en ervaring delen.

Vectrix internationaal
Wij helpen bedrijven met hun financiering en internationale groei. Vectrix heeft een soft landing programma in onze Hubs in San Francisco, New York City, Londen & Berlijn. Wij bieden internationale bedrijven een soft landing in onze Hub in Amsterdam. Ieder jaar organiseren we reizen naar onze Hubs. Zie voor meer reizen onze agenda 'internationaal' op de site.

Programma
Op zondagavond 12 maart hebben we de welkomstborrel in ons hotel.

Op maandag en dinsdag bezoeken we investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en Duitse ondernemingen in Berlijn.

Op de Nederlandse ambassade in Berlijn organiseren we op dinsdagmiddag en netwerkborrel.

Kosten
Het programma kost € 750 + SIB voucher of € 1.500. Dit is exclusief reis- en verblijfkosten. Wij komen met een voorstel voor een hotel waar iedereen kan verblijven. Vliegen kan rechtstreeks vanaf Schiphol met o.a. KLM en Easyjet. Retour tickets vanaf € 100. Je kunt natuurlijk ook met de trein of auto. Neem contact op met de organisatie of je in aanmerking komt voor de RVO missievoucher van € 750. Wij kunnen deze voucher kosteloos voor je aanvragen.

Meer weten?
Meld je aan via onze aanmeldknop dan ontvang je ons intakeformulier en nadere info over de reis.

Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Deel op: