Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Waar:
Dublin
Van:
Maandag 18 september 2017
Tot:
Woensdag 20 september 2017
Tijd:
00:00
Prijs:
€ 600 + missievoucher

Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital van maandag 18 september t/m woensdag 20 september een reis naar SaaStock in Dublin voor SaaS bedrijven en investeerders. SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS ondernemers en investeerders. Schrijf je snel in want per 31 juli 2017 gaan de deelnametarieven omhoog.

Inschrijven
Als je interesse hebt meld je dan aan via de aanmeldknop op deze pagina. Dan ontvang je nadere info en kun je daarna beslissen of je meegaat.

Programma
Maandag t/m woensdag SaaStock
Maandagavond netwerkborrel en diner voor deelnemers aan deze reis.

Kosten
Indien je voor een missievoucher in aanmerking komt kost je deelname € 600. Anders kost het
€ 1.200. Informeer bij Vectrix of je in aanmerking komt voor deze voucher. De programmabijdrage is inclusief toegangskaartje voor SaaStock (€ 899 p.p.), netwerkborrel en diner op maandagavond. Reis- en verblijfkosten vallen buiten de programmabijdrage. We komen met een suggestie voor een hotel in het centrum van Dublin, waar desgewenst gebruik van kan worden gemaakt. Vluchten Schiphol – Dublin zijn verkrijgbaar vanaf € 50 retour (Ryanair). Schrijf je snel in want na 31 juli 2017 gaan de deelnametarieven omhoog. Inschrijven kan tot 31 augustus 2017.

Over Vectrix Internationaal
Via ons internationaal partnernetwerk helpen wij jouw bedrijf groeien in Europa en Noord-Amerika. In diverse wereldsteden in Europa en Noord-Amerika hebben wij een netwerk opgebouwd en zorgvuldig lokale specialisten geselecteerd die altijd voor je klaar staan. Wil je in contact komen met deze experts of meer weten over onze diensten neem dan contact met ons op.

Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Deel op: