Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Waar:
Palo Alto, Silicon Valley en San Francisco
Van:
Zondag 4 februari 2018
Tot:
Vrijdag 9 februari 2018
Tijd:
19:00 - 12:00
Prijs:
€ 995 + missievoucher

Afbeeldingsresultaat voor san francisco bay bridge jpg

Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital een handelsreis voor ondernemers en investeerders naar Palo Alto, Silicon Valley en het SaaStr event in San Francisco. We bezoeken een aantal tech bedrijven en investeerders en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco. Je kunt het 3-daagse SaaStr event in SF bezoeken en de SaaS sales masterclass met Jacco van der Kooij van Winning by Design in Palo Alto volgen. Schrijf je snel in, want na 30 augustus 2017 gaan de deelnametarieven omhoog.

Voorlopig programma:
Zondagavond 4 februari. Welkomstborrel & kennismaking groep in Palo Alto
Maandag 5 februari. Tour Palo Alto en masterclass SaaS sales door Winning by Design.
Dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari SaaStr event in San Francisco en optioneel enkele bedrijfsbezoeken.
Netwerkborrel voor de Nederlandse delegatie op het consulaat in San Francisco.

Inschrijven 
We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers van SaaS bedrijven en enkele Venture Capitalists. Per onderneming kunnen er niet meer dan twee personen mee met onze reis. Als je interesse hebt meld je dan aan via de aanmeldknop op deze pagina. Dan ontvang je nadere info en kun je daarna beslissen of je meegaat. 

Kosten (tot 1 september 2017)
Indien je voor een missievoucher in aanmerking komt dan kost de het programma je € 995. Anders kost het € 1.995. Informeer bij Vectrix naar de mogelijkheden voor deze voucher. De programmabijdrage is inclusief toegangskaartje ($ 899 p.p.) voor het 3-daagse SaaStr event in San Francisco en ons programma in Palo Alto en San Francisco. Maar exclusief reis- en verblijfkosten. We hebben een aantal hotelkamers in een 4* hotel down town San Francisco en Palo Alto vastgelegd.

Over Vectrix Internationaal
Via ons internationaal partnernetwerk helpen wij jouw bedrijf groeien in Europa en Noord-Amerika. In diverse wereldsteden in Europa en Noord-Amerika hebben wij een netwerk opgebouwd en zorgvuldig lokale specialisten geselecteerd die altijd voor je klaar staan. Wil je in contact komen met deze experts of meer weten over onze diensten neem dan contact met ons op.

Aanmelden
Ga terug naar overzicht
Deel op: