Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Strategie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Strategie
  • Toon archief
Donderdag 29 juni 2017
Seminar internationaal groeien
Vectrix helpt ondernemers met hun internationale groei in de UK, Duitsland en de Verenigde Staten. We doen dat o.a. via onze Hubs in Londen, Berlijn, New York City en San Francisco/Bay area. Wil je meer weten over onze Hubs en wat wij voor jou kunnen betekenen bij je internationale groei kom dan naar deze bijeenkomst.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 7 september 2017
Workshop WBSO and Innovation box for IT & Tech companies with R&D activities in the Netherlands
Is your company developing new technology, software or products and located in the Netherlands? Then don’t forget to make use of innovation grants! In this workshop we will explain the R&D tax incentives WBSO and Innovation box for IT & tech-companies and how to apply.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 7 september 2017
Masterclass Scaling Up
De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up (mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish) is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018
Lees meer
Lees meer
Maandag 18 september 2017
Reis naar SaaStock Dublin
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital van maandag 18 september t/m woensdag 20 september een reis naar SaaStock in Dublin voor SaaS bedrijven en investeerders. SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS ondernemers en VC’s.
Lees meer
Lees meer
Maandag 9 oktober 2017
Masterclass doing business in the USA
Vectrix organiseert samen met haar partners uit de VS een seminar over zaken doen in de VS. Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om en bedrijf in de VS op te zetten en personeel uit te zenden naar de VS.
Lees meer
Lees meer
Zondag 5 november 2017
Reis voor investeerders naar Tel Aviv, Israel
PerspeXo organiseert in samenwerking met Vectrix en het NextStage Early Stage Fund een reis naar Tel Aviv in Israel. Doel van de reis is om te leren van de VC/accelerator industrie die daar al jaren actief is en het versterken van de relaties tussen startup- en investeerdersecosystemen in NL en Israël. Tijdens het programma brengen we bezoeken aan investeerders, accelerators, co-working spaces en interessante tech ondernemingen in Tel Aviv. Op de Nederlandse ambassade in Tel Aviv organiseren we een netwerkborrel voor NL en Israëlische investeerders en ondernemers.
Lees meer
Lees meer
Maandag 4 december 2017
Reis naar TechCrunch Disrupt Berlijn
Vectrix organiseert een reis voor investeerders en startups naar TechCrunch Disrupt in Berlijn op 4 en 5 december. TechCrunch is het langslopende tech event voor startups en investeerders in de VS. In Londen of Berlijn wordt jaarlijks de Europese variant georganiseerd. Voor een aantal startups hebben wij een paviljoen en toegangskaartjes tot het event geregeld.
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Handelsmissie naar SaaStr event in San Francisco en Palo Alto
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital een handelsreis voor SaaS bedrijven en investeerders naar het SaaStr event in San Francisco van zondagavond 4 februari tot vrijdag 9 februari. Naast een 3-daags bezoek aan het SaaStr event in SF organiseren we een SaaS sales masterclass in Palo Alto met Jacco van der Kooij van Winning by Design. We regelen een aantal bedrijfsbezoeken in Palo Alto en San Francisco en organiseren een borrel op het consulaat in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Vectrix-NextStage Startup Deal van het jaar 2018
Op 12 april 2018 zal de 6e Vectrix-NextStage startup deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden al aanmelden.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden