Subsidie en krediet
Venture Capital
Internationaal
Administratie
EN | NL
  • Toon alles
  • Subsidie en krediet
  • Venture Capital
  • Internationaal
  • Administratie
  • Toon archief
Donderdag 14 januari 2016
Masterclass Investor Ready
Voor ondernemers die geld willen ophalen bij Business Angels, Seed & Venture Capital Fondsen. Wij helpen je in deze training je propositie voor investeerders naar een hoger niveau te brengen zodat je een hogere kans op succes hebt.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 16 februari 2016
Workshop Termsheet & Participatieovereenkomst
Vectrix organiseert in samenwerking met Newion Investments en Certa Legal de workshop Termsheet en Participatieovereenkomst. Aan de hand van een praktijkcase behandelen we onderwerpen als: hoe werken de onderhandelingen met een investeerder, wat staat er in een termsheet en een participatieovereenkomst, hoe waardeer ik mijn bedrijf en hoe werkt een boekenonderzoek.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 25 februari 2016
Masterclass Investor Ready - 25 februari 2016
Wij helpen je in deze training je propositie voor investeerders naar een hoger niveau te brengen zodat je een hogere kans op succes hebt.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 3 maart 2016
Workshop: Subsidies en fiscale voordelen voor internet-, software- en technologiebedrijven
Aan de hand van concrete klantcases zullen we o.a. ingaan op de WBSO en Innovatiebox. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via de aanmeldbutton.
Lees meer
Lees meer
Zondag 20 maart 2016
Vectrix reis naar Berlijn (vol)
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar Berlijn. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en Duitse ondernemingen in Berlijn. Op de Nederlandse ambassade in Berlijn organiseren we op dinsdagmiddag samen met Business Angels Netzwerk Deutchland (BAND), Angel Funding Germany en Endeit Capital en borrel met pitches voor investeerders.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 22 maart 2016
Networking event Dutch Embassy in Berlin
Vectrix networking event for NL and German investors and entrepreneurs at het Dutch embassy in London.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 april 2016
Vectrix-NextStage Startup deal van het Jaar 2015 - 2016
Op 14 april 2016 reikten wij weer de Vectrix-NextStage Startup Deal van het Jaar uit. BUX, Bloomon en Studocu waren dit jaar de top 3 genomineerden. De jury koos Bloomon als winnaar. "Bloomon had de meeste envy factor" zoals juryvoorzitter Edwin Hengstmengel van Endeit Capital zei. Wij hadden deze deal graag gedaan. Bloomon, gefeliciteerd, jullie gaan mee met één van onze handelsreizen naar New York City, San Francisco, Londen of Berlijn!
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 22 april 2016
Scrum Crash Course
Met scrum spelen ondernemingen snel en slagvaardig in op veranderingen in de markt, de klantvraag of het team. Vectrix organiseert samen met Spark en Ekipa een ééndaagse Scrum Crash Course. Met deze Crash Course leer je de basisprincipes van scrum en doe je oefeningen om het gelijk in praktijk te brengen. Programma volle dag met theorie, modellen, oefeningen en veel praktische tips. Voor wie Deze workshop is bedoeld voor iedereen die werkt met software-ontwikkeling, bijvoorbeeld ondernemers, managers, projectmanagers en programmeurs. We hebben ruimte voor minimaal 15 en maximaal 32 deelnemers.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 10 mei 2016
Scaling Up Summit 2016
Dit jaar de sterkste 'line up' op de Scale Up Summit ooit. Uiteraard groeigoeroe Verne Harnish.. maar ook Alexander Osterwalder.. de uitvinder van het 'Business Model Canvass' en als bonus Jeff Sutherland (co founder van Scrum (!) en Adele Revella, die je alles gaat vertellen over sales.
Lees meer
Lees meer
Maandag 30 mei 2016
Vectrix reis naar San Francisco, Silicon Valley & Los Angeles
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar San Francisco, Silicon Valley en Los Angeles. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en VS ondernemingen in San Francisco, Silicon Valley en Los Angeles. Op het Nederlandse consulaat in San Francisco organiseren we een borrel voor NL en VS investeerders en ondernemers. Het is mogelijk om met de volledige reis mee te gaan of alleen SF/SV of Los Angeles.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 31 mei 2016
Vectrix-NAF Biz networking event at Dutch Consulate in San Francisco
Networking event Vectrix and NAF Biz at the Dutch Consulate in San Francisco for US and Dutch entrepreneurs and investors.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 juni 2016
Workshop Subsidies en fiscale voordelen voor IT/Tech bedrijven
Aan de hand van concrete klantcases zullen we o.a. ingaan op de WBSO, Innovatiebox, Kredieten en export subsidie (SIB)
Lees meer
Lees meer
Donderdag 16 juni 2016
Pitch4more
Rabobank nodigt u uit voor de finale van Rabo Pitch4More op 16 juni 2016 in de A’DAM Toren in Amsterdam. Startups uit de muziek- en creatieve industrie pitchen hun business idee voor Accelerators, Incubators, Investeerders en de jury. Na afloop is er ruimte om te netwerken en de deelnemers te ontmoeten.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 23 juni 2016
Workshop: verhoog website conversie met zelflerende zoektechnologie
Zelflerende zoekmachines op uw website kunnen een enorme boost geven aan conversie, sales en user-experience. Kom op 23 juni naar de workshop van 904 Labs.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 14 juli 2016
Workshop: hoe maak ik enthousiaste klanten verkoper van mijn bedrijf
Marketeers zijn altijd op zoek naar nieuwe verkoopkanalen. Het activeren van je eigen klanten om nieuwe klanten binnen te halen ligt voor de hand, maar levert dat genoeg op? Member Get Member Company maakt van enthousiaste klanten verkopers voor bedrijven als T-Mobile, Menzis, Essent, Hema en de Staatsloterij en hielp hen in de afgelopen jaren aan meer dan €100 mln extra omzet.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 1 september 2016
Workshop software-octrooien
Vectrix organiseert een workshop over octrooien (patenten), in het bijzonder over software-octrooien. Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen besproken: - Wat is een octrooi? - Hoe verdien ik geld met een (software-)octrooi? - Hoe voorkom ik dat een ander geld verdient met mijn uitvinding?
Lees meer
Lees meer
Donderdag 22 september 2016
Workshop WBSO subsidie en Innovatiebox voor internet-, software- en technologiebedrijven
Aan de hand van concrete klantcases zullen we o.a. ingaan op: De WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk. De Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Zondag 25 september 2016
Vectrix reis naar Londen
Vectrix organiseert een reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders naar Londen. We bezoeken investeerders, accelerators, co-working spaces, NL en UK ondernemingen in Londen. Op de Nederlandse ambassade in Londen organiseren we een borrel voor NL en UK investeerders en ondernemers. Aansluitend op onze reis kun je woensdag en donderdag Ecommerce Expo in Londen bezoeken.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 27 september 2016
Vectrix-Endeit Capital networking event at the Dutch Embassy in London
Vectrix-Endeit Capital networking event at the Dutch embassy in London for Dutch and UK Business Angels, VC's and potential business partners. We are visiting London with a group of 15 IT startups, scaleups and business angels from Amsterdam (The Netherlands).
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 september 2016
Workshop: werkgeverschap van Nederlandse expats in de VS
Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om personeel uit te zenden naar de VS. In deze workshop gaan we onder andere in op Visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, fiscale en juridische consequenties. Wellicht niet de leukste zaken om te regelen maar wel belangrijk!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 29 september 2016
Dag van het nieuwe financieren tijdens Amsterdam Capital Week
Kom donderdag 29 september naar de Dag van het Nieuwe Financieren in Amsterdam. Een evenement speciaal voor ondernemers met een plan. Tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren zijn er verschillende workshops en is er volop kans om te sparren met experts tijdens inloopsessies. Een mooie kans om meer te weten te komen over thema’s als crowdfunding en Lease. Of leer bijvoorbeeld een goede pitch voorbereiden tijdens één van de workshop. Heeft u een ijzersterk plan? Doe dan mee aan de pitchwedstrijd en overtuig het publiek en de jury.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 6 oktober 2016
Emerce Eday
Dit jaar is Vectrix wederom partner van Emerce eDay. De twaalfde editie van Emerce eDay staat volledig in het teken van Disruption. Sprekers van o.a. Elastic, Catawiki, Baidu, 3DUniversum en natuurlijk de top 10 European startups 2016 award. Duik een dag in de wereld van eDay, waar grote merken, stoere start ups en bijzondere gesprekken de boventoon voeren
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 oktober 2016
Workshop Termsheet en Participatieovereenkomst
Vectrix organiseert de workshop Termsheet en Participatieovereenkomst. Aan de hand van een praktijkcase behandelen we onderwerpen als: hoe werken de onderhandelingen met een investeerder, wat staat er in een termsheet en een participatieovereenkomst, hoe waardeer ik mijn bedrijf en hoe werkt een boekenonderzoek.
Lees meer
Lees meer
Vrijdag 14 oktober 2016
Essentials of a Modern Inside Sales Professional
Learn insights from the heart of tech - Silicon Valley - about the transformation of the modern sales professional into a person who educates, not pitches, relays insights, has conversations, and is focused to solve the customers problem. Why do we need them? How to create this? And what actions do you need to take?00 uur is voor iedere software/online bedrijf met groei-ambities.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 27 oktober 2016
Vectrix-NextStage en Rabobank Investormatch
Acht innovatieve groeiondernemers presenteren zich aan de investeerders en relaties van Vectrix-NextStage en Rabobank Amsterdam. Investeerders kunnen zich via de 'aanmeldknop' registreren voor het event.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 8 november 2016
Masterclass Scaling Up met Verne Harnish
In samenwerking met de ScaleUp company organiseert Vectrix deze unieke Masterclass Scaling Up met Verne Harnish. Dinsdag 8 november 2016 is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw bedrijfsgroei. Want waardevolle ideeën verdienen een uitstekende uitvoering.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 21 december 2016
Introductie seminar Scaling Up
Verne Harnish is de auteur van de wereldwijde bestseller Scaling Up. Harnish is al meer dan 15 jaar de groeigoeroe met een groeimethode die vele tienduizenden bedrijven laat groeien. Kees de Jong, oprichter van de Scale Up company is idolaat van deze methodiek en doceert en implementeert deze methodiek al jaren bij diverse bedrijven. In samenwerking met Vectrix start in januari 2017 het groepsprogramma Scaling Up Tech companies. Tijdens dit gratis seminar krijg je meer te horen over de Scaling Up methode en het jaarprogramma voor 2017.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 17 januari 2017
Start jaarprogramma scaling up tech companies
In samenwerking met de Scale Up company organiseert Vectrix het jaarprogramma scaling up tech companies. Het programma is voor ondernemers en teams van software- en technologiebedrijven die in 2017 willen dóórgroeien naar de volgende fase
Lees meer
Lees meer
Woensdag 8 februari 2017
Workshop kredieten
Vectrix organiseert de workshop kredieten voor MKB ondernemers. Voor innovatietrajecten en (internationale) expansie zijn er diverse kredieten beschikbaar via de bank en/of overheid. In deze workshop behandelen we het innovatiekrediet, het (innovatief) borgstellingskrediet en de vroege fase financiering. We doen dit aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 16 februari 2017
Workshop WBSO subsidie en innovatiebox voor IT, online, media, software en tech bedrijven
Aan de hand van concrete klantcases zullen we ingaan op -de WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Zondag 12 maart 2017
Vectrix reis naar Berlijn
Vectrix organiseert in samenwerking met Endeit Capital en reis voor IT/Internet/Media/Tech ondernemers en investeerders die meer van de Duitse markt en in het bijzonder Berlijn willen weten. Heb je plannen om een vestiging in Berlijn/Duitsland te openen, wil je actief worden op de Duitse markt, ben je opzoek naar lokale partners en/of wil je geïnspireerd raken dan is deze reis iets voor jou! We brengen o.a. een bezoek aan Contorion: een participatie van Endeit Capital en Project A Ventures, co-working spaces, accelerators, diverse Duitse en NL ondernemers en investeerders en onze partners in Berlijn. Op dinsdagmiddag organiseren we een netwerkbijeenkomst met borrel op de Nederlandse ambassade in Berlijn voor Nederlandse en Duitse genodigden.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 11 april 2017
Het uitzenden van personeel naar de VS
Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om personeel en/of oprichters van een NL bedrijf uit te zenden naar de VS. In deze workshop gaan we onder andere in op visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, cultuurverschillen en fiscale en juridische consequenties.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 13 april 2017
Vectrix-NextStage Startup Deal van het jaar
Gisteren was de 5e verkiezing van de Vectrix-NextStage Startup deal van het jaar, met als winnaar EclecticIQ. De top 5 genomineerden die door Jort Kelder werden geïnterviewd waren: Bynder, EclecticIQ, InvoiceFinance, Recruitz. HotelChamp. Tot volgend jaar!
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 18 april 2017
Silicon Valley Sales Academy
Design A High Velocity Sales Organization & Silicon Valley Sales Mastery Fundamentals.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 26 april 2017
Angel Capital Association Summit San Francisco
Join 700 plus angel for investors for the annual Angel Capital Association Summit is the world’s premier professional development event for angel investors. ACA members, other accredited investors and professionals in the startup ecosystem are invited to attend the event in San Francisco. Not only is San Francisco a world-class city with much to do, but it has the highest concentration of top angels, VCs, and amazing high growth entrepreneurs.
Lees meer
Lees meer
Maandag 8 mei 2017
Masterclass M&A
IMPROVED Corporate Finance geeft in samenwerking met Vectrix een training fusies en overnames (M&A). Deze training is primair bedoeld voor ondernemers, financieel directeuren en DGA’s die betrokken zijn bij een M&A-traject of hiertoe aan het oriënteren zijn. Voor investeerders en andere (finance) professionals is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 9 mei 2017
ScaleUp Summit, Raise the bar
De ScaleUp Company organiseert in samenwerking met Vectrix op dinsdag 9 mei 2017 voor de zevende keer de ScaleUp Summit. Het enige event dat je concreet helpt groeien door je tools te bieden. Dat is nú nodig, de middelmaat wordt gescheiden van de goede ondernemers. De crisis is officieel voorbij. De markt is klaar voor het pakken van kansen. Je hebt geen excuses meer om niet het maximale uit je bedrijf te halen. Sterker… je kunt de lat nú hoger leggen!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 18 mei 2017
Workshop WBSO subsidie en innovatiebox voor IT, online, media, software en tech bedrijven (1)
Aan de hand van concrete klantcases zal Vectrix ingaan op -de WBSO - (loonkosten)subsidie voor speur- en ontwikkelwerk en - de Innovatiebox - 5% winstbelasting in plaats van 25% voor winsten die zijn toe te rekenen aan de WBSO projecten.
Lees meer
Lees meer
Dinsdag 30 mei 2017
Emerce Tech Live
Tech live! is hét nieuwe event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Tech Live! bestaat uit 6 events onder één dak! De nieuwste tech ontwikkelingen in één dag. Bewezen en toegepaste nieuwe technieken voor security, IOT, payments, mobile én virtual reality staan op 30 mei centraal in de Beurs van Berlage. Ruim 75 experts verdeeld over zes stages delen kennis, visie en ideeën. Toegang voor Vectrix relaties is gratis. Startups kunnen een plek krijgen in de Startup Alley. Hiervoor wordt een bijdrage van € 100 gevraagd voor de kosten (stroompunt en wandje). Meld je nu aan!
Lees meer
Lees meer
Donderdag 1 juni 2017
Seminar internationaal groeien
Vectrix helpt ondernemers met hun internationale groei in de UK, Duitsland en de Verenigde Staten. We doen dat o.a. via onze Hubs in Londen, Berlijn, New York City en San Francisco/Bay area. Wil je meer weten over onze Hubs en wat wij voor jou kunnen betekenen bij je internationale groei kom dan naar deze bijeenkomst.
Lees meer
Lees meer
Woensdag 7 juni 2017
Clinic Bescherm uw digitale innovaties
Met de opkomst van digitale innovaties, ook in de creatieve sector, nemen de vragen over de bescherming ervan toe. Octrooicentrum Nederland organiseert daarom op woensdag 7 juni een gratis clinic over intellectueel eigendom en digitale innovaties.
Lees meer
Lees meer
Zondag 18 juni 2017
Handelsreis naar Washington en New York City
Vectrix organiseert in samenwerking met de US ambassade een reis voor ondernemers en investeerders naar de VS. Overweeg je een vestiging in de VS op te zetten, wil je actief worden op de VS markt, ben je opzoek naar lokale partners, dan is deze reis iets voor jou. Van zondag t/m dinsdag bezoeken we de SelectUSA Investment Summit in Washington en woensdag en donderdag New York City.
Lees meer
Lees meer
Maandag 9 oktober 2017
Doing business in the USA
Wat moet je als Nederlands bedrijf allemaal regelen om en bedrijf in de VS op te zetten en personeel uit te zenden naar de VS. In deze workshop gaan we onder andere in op visa, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, cultuurverschillen, fiscale en juridische consequenties.
Lees meer
Lees meer
Zondag 4 februari 2018
Reis naar Palo Alto en SaaStr event in San Francisco
Van zondagavond 4 februari tot en met donderdag 8 februari organiseert Vectrix een reis naar Palo Alto en San Francisco. Van dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari bezoeken we het SaaStr event in San Francisco.
Lees meer
Lees meer
Donderdag 12 april 2018
Vectrix-NextStage Startup Deal van het jaar 2018
Op donderdag 12 april 2018 zal de 6e Vectrix-NextStage startup deal van het jaar verkiezing worden gehouden. Je kunt je vanaf heden al aanmelden.
Lees meer
Lees meer
Geen resultaat gevonden